Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Beginners Anale Power Beads

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

Als je nog onervaren bent zijn de Beginner’s Power Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!   Geniet van de spannende sensaties van anale druk en plezier door telkens een kraal in te brengen, zoveel als je comfortabel vindt voordat je zachtjes kunt trekken om elke kraal vrij te maken voor nog meer stimulatie. Probeer de Beginner’s Power Beads voor de meest explosieve climax die je ooit hebt gehad!   Elke doos Anal Fantasy beschikt over ee..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je nog onervaren bent zijn de Beginner’s Power Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  

Geniet van de spannende sensaties van anale druk en plezier door telkens een kraal in te brengen, zoveel als je comfortabel vindt voordat je zachtjes kunt trekken om elke kraal vrij te maken voor nog meer stimulatie. Probeer de Beginner’s Power Beads voor de meest explosieve climax die je ooit hebt gehad!  

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger mouwen, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.  

Inbrengbare Lengte : 12.75 cm
Breedte: 2.5 cm 

Gerelateerde producten