Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - 9-Function Vibrerend Prostaat Massager

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

Als je nog geen ervaring hebt, is de 9-Function Prostate Vibe precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! De 9-Function Prostate Vibe is voorzien van een rond gevormde as perfect voor P-Spot stimulatie en negen unieke pulsatie patronen die geweldige trillingen rechtstreeks naar uw meest gevoelige plek sturen. De slim gevormde kern aan de onderzijde zorgt voor externe druk op het perenium die ervoor zorgt dat je harder dan ooit tevoren klaarkomt! Prob..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je nog geen ervaring hebt, is de 9-Function Prostate Vibe precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!

De 9-Function Prostate Vibe is voorzien van een rond gevormde as perfect voor P-Spot stimulatie en negen unieke pulsatie patronen die geweldige trillingen rechtstreeks naar uw meest gevoelige plek sturen. De slim gevormde kern aan de onderzijde zorgt voor externe druk op het perenium die ervoor zorgt dat je harder dan ooit tevoren klaarkomt! Probeer de 9-Function Prostaat Vibe tijdens andere seksuele stimulatie voor een stijvere erectie en de sterkste, hardste climax! 

Om de De 9 -Function Prostaat Vibe uit of aan te zetten druk je simpelweg op de knop onderaan gedurende 3 seconden.

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Inbrengbare lengte: 11.5 cm
Breedte: 3.75 cm

Gerelateerde producten