0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

NJOY

-11% NJOY - Small Metalen Pure Plug Anale Speeltjes NJOY - Small Metalen Pure Plug Anale Speeltjes

NJOY heeft een prachtige collectie metalen buttplugs. De Pure Metalen Plug Small is metalen en waterproof uit de NJOY collectie. De Pure Metalen Plug ..

€ 79,90 € 89,90

De NJOY Pure Wand is een roestvrij stalen dildo welke de G-spot verwent. Door zijn gebogen vorm heeft hij een perfect bereik voor een massag..

€ 144,90

De Pure Metalen Plug Medium is metalen en waterproof uit de NJOY collectie. De Pure Metalen Plug Medium is een buttplug speciaal ontworpen voor anaal ..

€ 99,90

De Pure Metalen Plug Large is metalen en waterproof uit de NJOY collectie. De Pure Metalen Plug Large is een buttplug speciaal ontworpe..

€ 119,90

Met de Eleven Metalen Dildo van NJOY haalt u letterlijk een staaltje vakwerk in huis. De Eleven is geproduceerd van roestvrij staal en daaro..

€ 274,90

NJOY heeft een prachtige lijn metalen anale speeltjes. De Pure Metalen Plug 2.0 is metalen en waterproof uit de NJOY collectie. De Pure Metalen Plug 2..

€ 134,90

De Pfun Plug van NJOY is een metalen en waterproof buttplug speciaal ontworpen om prostaat te masseren. De prostaat is de mannelijke G-spot, ookwel de..

€ 114,90

NJOY heeft een prachtige collectie metalen speeltjes. Met de Fun Metalen Dildo van NJOY haalt u letterlijk een staaltje vakwerk in huis. De Fun is gep..

€ 119,90

NJOY

De missie van Njoy spreekt voor zich: "Pure/Fun!". Ze bieden luxe producten aan die het plezier van je lichaam en je sexualiteit vergroten. Njoy heeft de mooiste ontworpen speeltjes die je stoute geest maar kan bedenken! De speeltjes bestaan uit hoog kwaliteit roestvrijstaal (RVS 316) en met de hand gepolijst materiaal en worden uitgebracht in luxe verpakking. Dildo's en butplugs zijn aanwezig in het aanbod, maar zelfs een combinatie van G-spot en anale stimulatie in 1 is mogelijk! Je zult een trotse eigenaar zijn van een Njoy product, gegarandeerd!