0
  • CalExotics - Anale Siliconen Beaded Double Rider Anale Speeltjes
  • CalExotics - Anale Siliconen Beaded Double Rider Anale Speeltjes

CalExotics - Anale Siliconen Beaded Double Rider

  • € 24,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Anale Siliconen Beaded Double Rider van CalExoticis is een anaal seksspeeltje waar iedereen van kan genieten. Deze anale beads zijn voorzien van twee lussen waarmee je deze spannende anale stimulator rondom de penis en ballen kunt bevestigen. Op deze manier geniet je van een geweldige dubbele penetratie. Heren kunnen het speeltje solo gebruiken en daarbij de lussen gebruiken bij het uitnemen. 

Het gebruik van anale beads versterkt de anale sensaties en het orgasme. De Anale Siliconen Beaded Double Rider heeft een totale lengte van 14.5 centimeter en een diameter van 2.5 centimeter. De Anale Siliconen Beaded Double Rider is geproduceerd van siliconen en voelt daarom lekker zacht aan. Om het inbrengen nog makkelijker te maken en om ervoor te zorgen dat je optimaal geniet, raden wij je aan gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik kun je het product reinigen met toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 14.5 cm
Diameter: 2.5 cm
Waterproof: Nee
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Anale Siliconen Beaded Double Rider van CalExoticis is een anaal seksspeeltje waar iedereen van kan genieten. Deze anale beads zijn voorzien v..

€ 24,90