• CalExotics - Vibrerende Silicone Booty Rider Butt Plug Anale Speeltjes
  • CalExotics - Vibrerende Silicone Booty Rider Butt Plug Anale Speeltjes

CalExotics - Vibrerende Silicone Booty Rider Butt Plug

  • € 49,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • California Exotic Novelties

SHARE:

Product vergelijk

De Vibrerende Silicone Booty Rider Butt Plug van CalExoticis is een anaal seksspeeltje dat zowel geschikt is voor haar als hem. Deze butt plug is voorzien van een vibrerende bullet met 10 vibratie opties waarmee je de anale stimulatie kunt versterken. De Vibrerende Silicone Booty Rider Butt Plug heeft een totale lengte van 10.75 centimeter en een diameter van 3.75 centimeter. Deze afmeting is geschikt voor mensen die nieuw zijn met anale seks, maar net zo lekker voor de wat meer ervaren anal sex lovers.

Het inbrengen van de butt plug is eenvoudig door de toelopende kop. Daarna loopt de butt plug wat uit voor, zo ervaar je een gevuld gevoel. De hals is smal, zodat de sluitspier goed omsluit, wat het dragen van de butt plug prettig maakt. Onderaan de buttplug bevind zich een randje met relief voor wat extra stimulatie. De onderzijde van de butt plug heeft een anker waarmee je de anale stimulator veilig en comfortabel kunt uitnemen. De Vibrerende Booty Rider is geproduceerd van siliconen en voelt daarom lekker zacht aan.

Om het inbrengen nog makkelijker te maken en om ervoor te zorgen dat je optimaal geniet, raden wij je aan gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik kun je het product reinigen met toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 10.75 cm
Diameter: 3.75 cm
Power: 1x AAA Batterij (exclusief)
Vibraties: Ja, 10
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 49,90