Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130

Satisfyer Sex Speeltje's

De Strong One cock ring van Satisfyer is een flexibele siliconen penis ring die zich aan jouw penis aanpast. Dit zorgt ervoor dat de erectie intensive..

€ 39,90

De Double Joy Bluetooth Stellen Vibrator van Satisfyer is stellen vibrator die je op afstand met de telefoon kunt besturen. De Double Joy wordt d..

€ 39,90

Satisfyer - Desinfecterende Spray Toy Cleaner 150 ml Accessoires

De Desinfecterende Spray 150 ml van Satisfyer is een premium toy cleaner waarmee je je favoriete seksspeeltje grondig mee kunt reinigen na gebrui..

€ 12,90

De Curvy+1 Bluetooth Luchtdruk Stimulator van Satisfyer is een ergonomisch ontworpen luchtdruk clitoris stimulator die je met de telefoon via de ..

€ 49,90

De Booty Call Plugs van Satisfyer is een set anale seksspeeltje voor zowel hem als haar. Elke butt plug heeft een unieke vorm en zorgt op zijn ei..

€ 14,90

De Men Wand Vibrerende Masturbator van Satisfyer is een seksspeeltje voor de penis. De vleugels van de Men Wand omhelzen de penis als het ware en..

€ 49,90

De Feel Secure Siliconen Menstruatie Cup Set van Satisfyer is een setje menstruatie cups van medische siliconen kwaliteit. De cups zijn na gebrui..

€ 9,90

Hot Stuff's Keuze

De Waterproof Clitoris Stimulator Satisfyer Pro 2 is een revolutionair clitoraal seksspeeltje voor vrouwen die je verwent met drukgolven en kietelende..

€ 49,90

De Partner Plus Duale Stellen Vibrator Met Afstandbediening van Satisfyer uit de Partnertoy collectie is een seksspeeltje om samen van te ge..

€ 49,90

De Purple Pleasure Lay-On Vibrator van Satisyfer is een opleg vibrator welke comfortabel in de palm van je hand ligt terwijl je geniet van pretti..

€ 29,90

Satisfyer - Loveballs 3 pc Kegel Trainers Single Vrouwen Speeltjes

De Loveballs 3 pc Kegel Trainers Single van Satisfyer zijn vaginale ballen waarmee je de bekkenbodem spieren kunt versterken. Hoe sterker de bekk..

€ 14,90

De Vibes Charming Smile G-Spot Vibrator van Satisfyer is een krachtige stimulatie vibrator waarmee je geniet van fijne een G-Spot stimulatie . De..

€ 49,90

De Power Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook kan..

€ 29,90

De Feel Confident Siliconen Menstruatie Cup Set van Satisfyer is een setje menstruatie cups van medische siliconen kwaliteit. De cups zijn na geb..

€ 9,90

De Vibes Master G-Spot Vibrator van Satisfyer is een krachtige stimulatie vibrator waarmee je geniet van fijne een G-Spot stimulatie . De vibrato..

€ 49,90

De One Night Stand van Satisfyer is een seksspeeltje voor dames ter stimulatie van de clitoris door middel van drukgolven. Daarnaast kent de One ..

€ 9,90

De Partner Clitorale Stellen Vibrator van Satisfyer uit de Partnertoy collectie is een seksspeeltje om samen van te genieten, maar kan ook gebrui..

€ 19,90

De Whale Duale Stellen Vibrator is de nieuwste stellen vibrator van Satisfyer uit de Partnertoy collectie. Dit seksspeeltje is ideaal voor s..

€ 29,90

De Vibes Yummy Sunshine G-Spot Vibrator van Satisfyer is een krachtige stimulatie vibrator waarmee je geniet van fijne een G-Spot stimulatie . De..

€ 49,90

De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator van Satisfyer is een seksspeeltje voor dames waarmee je de clitoris op unieke wijze stimuleert. De Pr..

€ 59,90

De Vibes Mr. Rabbit Tarzan Vibrator van Satisfyer is een krachtige duale stimulatie vibrator waarmee je geniet van clitoris en G-Spot stimulatie...

€ 49,90

Dit handige ontwerp van de Satisfyer Pro Penguin maakt vooral indruk bij nieuwkomers. Door zijn leuke vorm en eenvoudig gebruik is het ideaal voor de ..

€ 49,90

De Partner Plus Duale Stellen Vibrator van Satisfyer uit de Partnertoy collectie is een seksspeeltje om samen van te genieten, maar kan ook gebru..

€ 39,90

De Vibes Magic Bunny Tarzan Vibrator van Satisfyer is een krachtige duale stimulatie vibrator waarmee je geniet van clitoris en G-Spot stimulatie..

€ 49,90

De Men Masturbator Heat Vibration van Satisyfer is een seksspeeltje voor piemels waarmee je geniet van een vibrerende masturbatie met een verwarm..

€ 54,90

De Endless Fun Multi Vibrator van Satisyfer is een seksspeeltje voor solo en/of stellen plezier. De vibrator met roterende kop heeft 3 krachtige ..

€ 49,90

De Pro 4 Couples Vibrator van Satisfyer is een seksspeeltje voor stellen die zowel hem als haar stimuleert met prettige vibraties. Naast het stim..

€ 59,90

De Vibes Power Flower Clitoris Vibrator van Satisfyer is een krachtige stimulatie vibrator waarmee je geniet van fijne een clitoris stimulatie . ..

€ 49,90

De Vibes Petting Hippo G-Spot Vibrator van Satisfyer is een krachtige stimulatie vibrator waarmee je geniet van fijne een G-Spot stimulatie . De ..

€ 49,90

De Endless Love Multi Vibrator is een U-vormend ergonomische vibrator welke je op verschillende spannende manieren kunt gebruiken. De Endless Lov..

€ 49,90

De Endless Joy Multi Vibrator  is een U-gevormd ergonomische vibrator welke je op verschillende spannende manieren kunt gebruiken. De Endles..

€ 49,90

De Dark Desire Lay-On Clitoris Vibrator van Satisyfer is een opleg vibrator welke comfortabel in de palm van je hand ligt terwijl je geniet van p..

€ 29,90

De Number 2 Air Pulse Clitoris Stimulator is een revolutionair clitoris seksspeeltje die je verwent met drukgolven en kietelende pulsaties. Zo voorzie..

€ 29,90

Satisfyer - Rocket Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes

De Rocket Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook ka..

€ 29,90

De 1 Next Generation is een revolutionair clitoraal seksspeeltje voor vrouwen die je verwent met drukgolven en kietelende pulsaties. Zo voorziet de 1 ..

€ 19,90

Satisfyer Sex Speeltje's

Satisfyer