• Svakom - Anya Verwarmende USB-Oplaadbare Vibrator Vrouwen Speeltjes
  • Svakom - Anya Verwarmende USB-Oplaadbare Vibrator Vrouwen Speeltjes
  • Svakom - Anya Verwarmende USB-Oplaadbare Vibrator Vrouwen Speeltjes

Svakom - Anya Verwarmende USB-Oplaadbare Vibrator

  • € 59,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

  • Svakom

SHARE:

Product vergelijk

De Svakom Anya is een verwarmende USB-Oplaadbare Vibrator met een afmeting van 19.5 centimeter in lengte en een diameter van 3.3 centimeter. De vibrator is compact, elegant en ligt comfortabel in de hand. De vibrator is voorzien van een built-in heating core waardoor je kunt genieten van een warmte tot 38 graden Celsius. Dit maakt de beleving net wat realistischer en sommige vrouwen vinden het prettig wanneer een vibrator niet steenkoud is. Svakom Anya kent in totaal 26 verschillende vibratie snelheden en patronen en zo zit er altijd iets bij waar je van zult genieten.

Het geribbelde design van Anya zorgt ervoor dat de vibraties beter verdeeld worden over de vibrator, maar masseert ook de binnenwand van de vagina. En zo geniet je daarom van dubbele stimulatie. De Anya is te gebruiken voor G-Spot stimulatie, maar is net zo leuk voor clitoris stimulatie. De vibrator heeft een stevige basis en is voorzien van een siliconen eco-vriendelijke coating welke zacht is op de huid en waardoor de vibrator bodysafe en waterproof is. Met de bijgeleverde USB-Oplader is Anya in mum van tijd klaar voor gebruik en zul je samen de wildste nachten beleven. Anya is fluisterstil en daarom prettig discreet.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op water basis. Na gebruik reinig je het product eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 19.5 cm
Diameter: 3.3 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken