Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

MyStim - Sizzling Simon Oplaadbare E-Stim Vibrator

0 beoordelingen

€ 119,90
Op voorraad

De eerste van zijn soort, de Sizzling Simon E-Stim Vibrator van MyStim is er één als geen ander, omdat hij je laat genieten van zowel vibraties als electro stimulatie op hetzelfde moment, en je hebt er niet eens een stimulatie kit voor nodig. Geen kabel, geen electro unit, Sizzling Simon vibreert, kietelt en pulseert helemaal zelf.Met Sizzling Simon heb je de beschikking over twee krachtige motoren: één in de top en de ander in de schacht van de vibrator. in 8 verschillende programma's en 5 inte..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
MyStim - The Goldfather Conductive Enhancer
BestellenToegevoegd
MyStim - Bonnie & Glide Glijmiddel

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De eerste van zijn soort, de Sizzling Simon E-Stim Vibrator van MyStim is er één als geen ander, omdat hij je laat genieten van zowel vibraties als electro stimulatie op hetzelfde moment, en je hebt er niet eens een stimulatie kit voor nodig. Geen kabel, geen electro unit, Sizzling Simon vibreert, kietelt en pulseert helemaal zelf.

Met Sizzling Simon heb je de beschikking over twee krachtige motoren: één in de top en de ander in de schacht van de vibrator. in 8 verschillende programma's en 5 intensiteit levels werken deze samen om jou tot een ongekend hoogtepunt te brengen op allerlei verschillende manieren.

Elk van de E-Stim vibraties kent 5 electro stimulatie programma's en geven je een nieuwe sensatie waarbij je kunt kiezen tussen 10 verschillende levels van intensiteit. Simon's geleidende oppervlakte bevind zich over de gehele lengte van de vibrator, om er zeker van te zijn dat de stimulatie zo smooth als mogelijk verloopt.

En omdat 8 vibratie modes en 5 E-Stim variaties nog niet genoeg waren, kent Sizzling Simon ook een trainings programma waarbij je de bekkenbodem spieren kunt trainen. Op deze manier train je de spieren waarbij de dames tot een sterker orgasme zullen komen.
De 3 verschillende functies zijn gemakkelijk te controleren met de drukknopjes op Simon waarmee je simpel schakelt tussen vibraties, E-Stim of een combinatie van beide.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 27 cm
Diameter: 4 cm
Power: USB Oplaadbaar
E-Stim: Ja
Vibraties: Ja
Pulsaties: Ja
Bekkenbodem Training: Ja
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Gerelateerde producten