• Fetish Fantasy - Draagbare Veelzijdige Sex Machine Vrouwen Speeltjes
  • Fetish Fantasy - Draagbare Veelzijdige Sex Machine Vrouwen Speeltjes
  • Fetish Fantasy - Draagbare Veelzijdige Sex Machine Vrouwen Speeltjes
  • Fetish Fantasy - Draagbare Veelzijdige Sex Machine Vrouwen Speeltjes
  • Fetish Fantasy - Draagbare Veelzijdige Sex Machine Vrouwen Speeltjes
  • Fetish Fantasy - Draagbare Veelzijdige Sex Machine Vrouwen Speeltjes
  • Fetish Fantasy - Draagbare Veelzijdige Sex Machine Vrouwen Speeltjes

Fetish Fantasy - Draagbare Veelzijdige Sex Machine

  • € 434,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • Fetish Fantasy

SHARE:

Product vergelijk

Als u op zoek bent naar een reis-vriendelijke sex machine die kan werken op alle elektrische stroomaansluitingen in de wereld, is de Fetish Fantasy Series International Portable Sex Machine de perfecte keuze voor onmiddellijke bevrediging! In tegenstelling tot grotere en omvangrijkere elektrische sex machines past deze draagbare sex simulator makkelijk in je koffer en is hij voorzien van een universele stroomadapter die veilig aan te sluiten is in bijna elk land. Dankzij de ingebouwde overspanningsbeveiliging en de wereldwijde converter kunt u overal ter wereld genieten! 

Laat je niet misleiden door het formaat: dit is de ultieme draagbare state-of-the-art sex machine; gemaakt om te presteren! Ook al is het slechts 9,5 centimeter lang en weegt het slechts 3 pond, deze zuiger-aangedreven sex machine beschikt over 4 supersterke zuignappen, 2 verwisselbare weekmaker-vrije dildo’s, 2 verstelbare velcro -voet en hand stijgbeugels, een handige draaggreep en een krachtige USB-aangedreven plug-in vibrator die ook als controller van de machine werkt. Deze supersterke controller vibe is gemaakt van siliconen (die veilig voor het lichaam zijn) en is voorzien van verschillende bedieningsorganen voor de vibrerende kracht en de intensiteit van de machine, wat het perfect voor interne én externe stimulatie maakt. 

Deze compacte stoot-machine beschikt over een ingebouwd Amerikaans netsnoer en is voorzien van een universele stroomadapter waardoor het apparaat onder andere werkt in Europa, Groot-Brittannië, China, Japan, Mexico, Zuid-Amerika en Australië. De machine werkt op 100 - 240 V, en door te kiezen voor verschillende pong variaties op de universele adapter is uw draagbare sex machine eenvoudig aan te passen aan spanningseisen voor elk land. Waar u ook naar toe gaat, de machine is discreet mee te nemen zonder u zorgen te hoeven maken over compatibiliteit of draagbaarheid.

De gladde en ritmische stoten van de door een zuiger aangedreven as zijn geprogrammeerd om iedere keer de juiste plek te raken! Op de laagste snelheid biedt de machine 75 stoten per minuut: op de hoogste snelheid 183 stoten per minuut. In tegenstelling tot alle andere sex machines op de markt heeft de International Portable Sex Machine een aantal verstelbare velcro voetbeugels, zodat de gebruiker alleen maar de voeten hoeft te gebruiken om de machine dichterbij te brengen voor de meest intense (en handsvrije) stimulatie voorstelbaar. Echter, deze ongelooflijke sex machine is niet alleen een fancy footsy-fucker: het veelzijdige apparaat beschikt over 4 zuignappen en een reis handvat, zodat de gebruikers met volle teugen kunnen genieten van de ontelbare mogelijkheden.

De USB-aangedreven plug-in vibe is een twee-in-één accessoire dat externe stimulatie combineert met haarfijne besturing. De slim gevormde vibe trilt niet alleen, het fungeert ook als multi-speed controller om de stoten van de machine te controleren. Kies jouw perfecte snelheid op de vibe en geniet met volle teugen van de krachtige stoten! De supersterke zuignappen van de machine blijven aan bijna elk vlak oppervlak vast zitten: de vloer, tafels, stoelen, muren of tegels. Gebruik de machine alleen of met je partner en verken je wildste fantasieen en ontdek standjes waarvan je dacht dat ze niet konden bestaan! De International Portable Sex Machine wordt geleverd in een handige reistas met slot en met Moist Personal Lubricant Keychain. Daarnaast zitten er ook gratis monsters in van Moist Personal Lubricant en van Refresh Toy Cleaner en bevat het een gratis kietelveer en een Satin Love Mask. 

De International Portable Sex Machine bevat twee weekmaker-vrije TPR dildo's die gemakkelijk aan te sluiten zijn aan de stalen as. De dildo’s zijn gemakkelijk schoon te maken door ze eerst los te schroeven van de as en ze daarna voorzichtig te wassen met Refresh Toy Cleaner en warm water. De TPR dildo's bevatten geen weekmakers of latex en zijn veilig te gebruiken voor je lichaam.

Montage is niet nodig, zodat deze high-tech International Portable Sex Machine rechtstreeks uit de doos te gebruiken is. Steek de stekker in het stopcontact (met of zonder de bijgevoegde adapter), bind je voeten vast, kies een snelheid op de vibe en geniet van de meest realistische sex machine ooit gemaakt!

Laatst Bekeken

Als u op zoek bent naar een reis-vriendelijke sex machine die kan werken op alle elektrische stroomaansluitingen in de wereld, is de Fetish Fantasy Se..

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 434,90