• Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
 • Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine

Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine

 • € 944,90
 • App bestuurbare discrete sex machine
 • Met dubbelzijdige penetratie functie + 2 dildo's
 • Krachtige stille motor met 300 penetratie bewegingen per minuut
 • Check de combo-deals voor korting!
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Merk:

 • Lovense

SHARE:

Product vergelijk

Wat is een Sex Machine?

Een sex machine, sommigen schrijven het als seksmachine, is een machine waar je hands-free seks mee kunt hebben. De sex machine staat meestal op twee stevige metalen voeten die in gewenste de hoogte en vaak in de richting van de penetratie hoek verstelbaar zijn met daaraan één of twee armen waaraan je een dildo of ander seksspeeltje kunt bevestigen. De seksmachine wordt aangedreven door een motor die de arm met daarop de dildo heen en weer beweegt om zo een penetratie beweging na te bootsen. Het voordeel van een seksmachine is dat je zelf je handen niet hoeft te gebruiken en zo kun je dus net zo lang genieten van hands-free penetratie genot als je wilt. Je kunt een seksmachine aanschaffen voor solo pleasure, maar natuurlijk voegt het ook een hele nieuwe dimensie aan partner seks.


De seksmachine van Lovense

Lovense staat wereldwijd bekend om de beste app bestuurbare seksspeeltjes zoals het Lush vibrerende eitje, de Gush eikel massager, Domi, Hush, Edge en vele andere op afstand bestuurbare adult toys. De nieuwste toevoeging aan de sex-tech collectie is de Lovense Sex Machine, de eerste app bestuurbare interactieve seksmachine. De Lovense Sex Machine heeft een dubbelzijdig penetratie design, wat betekend dat je aan beide kanten van de sex machine een dildo kunt plaatsen. Zo kun je met een partner tegelijk genieten van penetratie door de Sex Machine. De dubbelzijdige penetratie van de Lovense Sex Machine is overigens een optie, je kunt er zelf voor kiezen of je één of beide penetratie armen aan de sex machine bevestigd. De Sex Machine heeft een super krachtige motor die verschillende snelheden kent en een topsnelheid heeft van 300 op en neer bewegingen per minuut. Ondanks de power van de motor is de seksmachine wel zo goed als geruisloos. 

Hoe werkt de Lovense Sex Machine?

De Lovense machine wordt (gedemonteerd) geleverd in een doos en daarin zit de seksmachine netjes in een stevige stoffen tas met ritsen en stevige handvaten. Dit is de (reis)tas die je kunt gebruiken om de sex machine discreet op te bergen en mee te nemen op reis. Het in elkaar zetten van de seksmachine gaat eigenlijk heel snel en simpel, je kunt het prima in je eentje doen. De onderdelen zijn overzichtelijk en eenvoudig te herkennen, de handleiding helpt je ook de seksmachine te monteren. De Lovense Sex Machine bestaat uit twee stevige voeten, een robuuste motor, adapter, afstandbediening (voor wanneer je liever geen app-besturing gebruikt), twee armen, twee siliconen dildo's en twee Vac-U-Lock systemen zodat je ook je eigen dildo's of andere seksspeeltjes kunt bevestigen. Eenmaal gemonteerd zul je zien dat de sex machine een zeer stevige en stabiele structuur heeft. De Lovense seksmachine is daarom zeer geschikt voor het wat zwaardere werk, lees: lekker lang genieten van hands-free penetratie.

De Lovense sex machine heeft een motor die stil te noemen is in vergelijking met hoeveel power deze heeft en levert 300 rotaties per minuut (op en neer bewegingen met de dildo). Met een hoogte van 45 centimeter en een breedte van 45.6 centimeter is deze seksmachine zeer compact te noemen. Tevens kun je ervoor kiezen de tweede arm op de seksmachine te bevestigen waardoor je tegelijk met je partner kunt genieten.

Wanneer je een seksmachine gebruikt is het natuurlijk fijn wanneer de penetratie precies daar komt waar jij het lekker vindt. Je kunt de Lovense sex machine daarom helemaal naar wens verstellen op de volgende punten:
- Hoogte: je kunt de hoogte van de sex machine zelf bepalen door de motor hoger of lager op de stevige voeten te bevestigen.
- Penetratie hoek: door de stevige voeten van de seksmachine te diagonaal naar voor of achter te kantelen (en vast te draaien) kun je de hoek waarin de dildo zich richt aanpassen.
- Penetratie diepte: de sex machine heeft een penetratie bereik van maximaal 11.4 centimeter. Je kunt dus zelf kiezen voor diepe of ondiepe penetratie.
- Dubbele penetratie: door niet één maar beide penetratie armen aan de seksmachine te bevestigen kun je samen met je partner tegelijk van penetratie genieten, zo heb je elk je eigen dildo.

Een seksmachine die je op afstand kunt (laten) besturen.

De Lovense Sex Machine is een seksmachine die je zowel van dichtbij als van op lange afstand kunt besturen. Je kunt ervoor kiezen om de afstandbediening te gebruiken, maar je kunt ook gratis de Lovense App downloaden op je iOs of Android smartphone, tablet, laptop, smartwatch of computer. Via de Lovense App kun je de sex machine van dichtbij besturen via Bluetooth en via wifi op lange afstand (wereldwijd) besturen. Je kunt zelfs de controle over jouw seksspeeltje, in dit geval de sex machine maar deze functie is beschikbaar voor alle Lovense seksspeeltjes, uit handen geven. Als je de controle uit handen wilt geven aan je lover kun je hiervoor toestemming geven in de Lovense App en je kunt de controle elk gewenst moment ook weer terug nemen. 

Welke online functies heeft de Lovense Sex Machine?

Via de Lovense App heb je allerlei verschillende leuke besturingsfuncties tot je beschikking. De Lovense App is beschikbaar voor iPhone/iPad/iPod Touch iOs 11.0 en nieuwer, Android 5.0 en nieuwer (met Bluetooth 4.0), Mac (met Bluetooth 4.0). Je kunt de Lovense App ook gebruiken in combinatie met je Windows computer, maar let op dat je hiervoor wel een Lovense Bluetooth Adapter voor nodig hebt, deze zijn los verkrijgbaar in onze webshop. Hieronder lees je de verschillende Lovense App besturingsopties voor de Lovense Sex Machine:
- Remote control: door te swipen kun je gebruik maken van de voorgeprogrammeerde vibratie opties, maar je kunt ook zelf allerlei vibraties ontwerpen waarbij je controle hebt over de snelheid, het ritme en de intensiteit door eenvoudig te swipen. Je kunt je eigen ontworpen vibratie standjes ook bewaren.

- Chat met je lover: je kunt in de app chatten met je lover terwijl die controle heeft over jouw seksspeeltje. Andere opties zijn o.a. videobellen (met gedeeld scherm is een optie), bellen, delen van foto's en het synchroniseren van jullie Lovense seksspeeltjes.

- Synchroniseer je Muziek: speel je favoriete muziek af en de Lovense Sex Machine zal penetreren op het ritme van het liedje. Je kunt hiervoor je eigen muziek gebruiken, maar je kunt ook je Spotify Premium account koppelen.

- Geluid responsief: de Lovense Sex Machine is de eerste seksmachine ter wereld die responsief kan reageren op geluid. Dit is een primeur voor sekswerkers op erotische websites zoals OnlyFans en Chaturbate. De Lovense Sex Machine is de eerste seksmachine die tip-geld kan genereren met penetratie bewegingen. Wanneer een persoon op een website tip krijgt, klinkt er een geluidje in de chat-room, de sex-tech van de sex machine reageert hierop met penetratie beweging.

- Erotisch Gamen: dompel jezelf onder in de wondere wereld van het erotische gamen. Je kunt de Lovense Sex Machine verbinden met verschillende online erotische spellen. Zo kun je alle sensuele spellen van je online karakter aan den lijve ondervinden.

De Lovense Sex Machine wordt geleverd met:
- een eenvoudig zelf te demonteren sex machine
- twee penetratie armen
- twee hoogwaardige siliconen dildo's (13.8 cm en 16 cm)
- twee Vac-U-Lock systemen, waardoor je ook je eigen seksspeeltjes op de seksmachine kunt bevestigen
- luxe tas voor discreet opbergen of op reis
- afstandbediening voor besturing zonder app
- Adapter

Kenmerken
Materiaal: Siliconen (dildo), ABS (behuizing motor), roestvrij staal
Gewicht: 12.5kg
Motor: 24 V, 5 A
Elektrische input: 100-240 V, 50-60 Hz
Snelheid: 300 rotaties per minuut (heen en weer bewegingen)
Hoogte: 45 cm
Breedte: 45.2 cm
Lengte motor: 14.5 cm
Breedte motor: 40.6 cm
Penetratie bereik: 11.4 cm
Lengte dildo 1: 13.8 cm
Lengte dildo 2: 16 cm
Inclusief vac-u-lock: Ja, 2 stuks
Reistas: Ja
Besturing: afstandbediening + app bestuurbaar
Waterproof: Nee (want direct aangesloten op elektriciteit)

Let op: de sex machine van Lovense wordt per week 36 weer geleverd, je kunt een pre-order plaatsen om er zeker van te zijn dat we er eentje voor je hebben.

Combineer en Bespaar
Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
+
Lovense - Hush 2 Butt Plug XS 25 mm App Bestuurbare Anale Vibrator
Lovense - Hush 2 Butt Plug XS 25 mm App Bestuurbare Anale Vibrator

5% Korting op Bundel
Totaalprijs:
€ 1.074,80
€ 1.021,06
Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
+
Lovense - Dolce (Quake) Verstelbare App Bestuurbare Vibrator
Lovense - Dolce (Quake) Verstelbare App Bestuurbare Vibrator

5% Korting op Bundel
Totaalprijs:
€ 1.074,80
€ 1.020,56
Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
Lovense - Dubbelzijdige App Bestuurbare Lovense Sex Machine
+
Lovense - Domi 2 Bluetooth Smart Wand Massager
Lovense - Domi 2 Bluetooth Smart Wand Massager

5% Korting op Bundel
Totaalprijs:
€ 1.074,80
€ 1.021,06

Laatst Bekeken

 • -App bestuurbare discrete sex machine
 • -Met dubbelzijdige penetratie functie + 2 dildo's
 • -Krachtige stille motor met 300 penetratie bewegingen per minuut
 • -Check de combo-deals voor korting!
Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

€ 944,90