0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Womanizer

De Starlet 2 Clitoris Stimulator van Womanizer is, net als de populaire Womanizer Liberty en Womanizer Premium, een clitoris stimulator waarbij een or..

€ 89,90

De Liberty van Womanizer is een seksspeeltje voor dames waarmee op unieke, en zeer effectieve, wijze de clitoris gestimuleerd wordt. De Liberty i..

€ 99,90

De Womanizer Inside Out Duale Stimulator van Womanizer is een sensationeel en uniek seksspeeltje voor vrouwen welke zowel de G-Spot als Clitoris ..

€ 188,90

De Womanizer Premium van Womanizer is een clitoris stimulator waardoor de clitoris door de revolutionaire Pleasure Air Technology contactloos ges..

€ 188,90

Womanizer

Dames, jullie stoutste droom is zojuist uitgekomen! Met de kost van de Womanizer is er een nieuw tijdperk aangebroken voor jou en je clitoris. Vanaf nu zijn het niet vibraties waar je een orgasme door zult beleven, maar geeft de Womanizer jou een gigantische hoogtepunten door middel van zuigkracht. Ja je leest het goed, de Womanizer zuigt aan je clitoris en als je eenmaal ervaren hebt hoe intens lekker dat is, zul je nooit meer anders willen.