0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

Womanizer

De Liberty van Womanizer is een seksspeeltje voor dames waarmee op unieke, en zeer effectieve, wijze de clitoris gestimuleerd wordt. De Liberty is de vervanger van de door vel..

€ 97,90

De Starlet Clitorale Stimulator van Womanizer is, net als de populaire Womanizer Pro40, een clitorale stimulator waarbij een orgasme vrijwel een garantie is. De Starlet heeft ..

€ 99,90

De Womanizer Inside Out Duale Stimulator van Womanizer is een sensationeel en uniek seksspeeltje voor vrouwen welke zowel de G-Spot als Clitoris stimuleert. Na feedback van ve..

€ 188,90

De Womanizer Premium van Womanizer is een clitoris stimulator waardoor de clitoris door de revolutionaire Pleasure Air Technology contactloos gestimuleerd wordt. Dit voelt als..

€ 188,90

De 2Go Clitoris Stimulator van Womanizer is het nieuwste seksspeeltje van Womanizer en een nieuw lipstick design clitoris stimulator van compact formaat met een zeer discreet ..

€ 158,90

Womanizer

Dames, jullie stoutste droom is zojuist uitgekomen! Met de kost van de Womanizer is er een nieuw tijdperk aangebroken voor jou en je clitoris. Vanaf nu zijn het niet vibraties waar je een orgasme door zult beleven, maar geeft de Womanizer jou een gigantische hoogtepunten door middel van zuigkracht. Ja je leest het goed, de Womanizer zuigt aan je clitoris en als je eenmaal ervaren hebt hoe intens lekker dat is, zul je nooit meer anders willen.