0

Koopje Scoren? Check de Hot Stuff Summer Sale

Crave

De Vesper Vibrator Necklace Zilver van Crave is een luxe USB-Oplaadbare clitoris vibrator en de eerste in zijn soort. Vesper is te dragen als ket..

€ 79,90

De Vesper Vibrator Necklace Rose-Gold van Crave is een luxe USB-Oplaadbare clitoris vibrator en de eerste in zijn soort. Vesper is te dragen als ..

€ 89,90

De Vesper Vibrator Necklace Gold van Crave is een luxe USB-Oplaadbare clitoris vibrator en de eerste in zijn soort. Vesper is te dragen als ketti..

€ 174,90

Lederen kwastjes van Crave. Versier jezelf. Kleed jezelf uit om de slanke en elegante lederen tepel kwastjes te onthullen. Verstelbaar en li..

€ 44,90

Leren boeien van Crave.  Geboeid Zwart leer en een roestvrij stalen ketting zorgen voor een slanke look in of uit bed.  Zoveel opties..

€ 74,90

De Wink Plus Vibrator van Crave is een discrete vibrerende vibrator ter stimulatie van de clitoris. De vibrator heeft een elegant uiterlijk, lijk..

€ 94,90

Solo vibrator van Crave. Slank en zwoel Gevormd voor directe vibraties waar het nodig is. [video_here] Ongecompliceerd plezier Een klas..

€ 144,90

De Flex vibrator van Crave is een traditionele vibrator met een zachte silicone body. Een speeltje voor haar of om samen van te genieten. De sterke mo..

€ 89,90

Duet vibrator van Crave. Kracht en schoonheid Dual motoren en dual tips voor een nieuw soort van genot. Alle vibrators zijn niet hetzelfde gecr..

€ 154,90

De  Duet Flex vibrator van Crave is een traditionele vibrator met een zachte silicone body. Een speeltje voor haar of om samen van te genieten. D..

€ 114,90

Crave

Bij Crave geloven ze dat seksueel genot, intimiteit en tevredenheid de kern van de mens is. Zij geloven dat seks gezond, heilzaam en speels is, dat vreugde en flirten vitale vonken aan het dagelijks leven leveren. Crave geloofd dat mensen hunkeren naar een verscheidenheid van seksuele ervaringen en dat er geen oordeel, stigma of schaamte over dat verlangen zou moeten zijn.

Crave gelooft dat vrouwen zijn achtergestelde in de markt voor kwaliteit seksspeeltjes, accessoires en apparaten. Het ontwerp, de fabricage en materiaalkeuzes voor seksspeeltjes zijn matig geweest, en de winkel ervaring is ontmoedigend voor velen, wat een langdurige waarneming van een gebrek aan kwaliteit in de categorie in het algemeen heeft gecreëerd. Met Crave, willen ze de manier waarop vrouwen seksspeeltjes ervaren veranderen.