0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Glas

De mogelijkheid om je speeltjes met je sekspartner te delen kan een zeer bevredigende ervaring zijn. Deze artistiek bewerkte, paarse glazen tweekoppig..

€ 29,90

Voeg wat kleur aan je speeltjes collectie toe met deze doorzichtige paarse geribbelde dildo. Geribbelde structuur zorgt voor extra plezier voor vagina..

€ 34,90

Ontdek je erotische creativiteit met deze veelzijdige, artistiek bewerkte glazen dildo. Gebruik de bolle kop voor diepe stimulatie, of het genopte ein..

€ 29,90

Glas is hard, duurzaam en zacht als het goed met glijmiddel ingesmeerd is, het oppervlak wordt ongelooflijk glad. Onze unieke druppel-kralen ontwerp i..

€ 34,90

Mr. Swirly is omwikkeld met een dikke rode spiraal die de lengte van de zacht gebogen, heldere glas volgt. Deze verdikte spiraal stimuleert en masseer..

€ 29,90

Onze mooie butt plug is een duurzaam seksspeeltje en een kunstwerk. Ontworpen om te verbreden, te ontspannen, en de zeer gewilde P-spot te stimuleren...

€ 19,90

De klassieke butt plug met kralen in hoogwaardig gehard glas. Heeft een brede basis voor veilig anaal spelen. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit sp..

€ 24,90

Heb jij je portie groenten vandaag al gehad? Dit unieke speeltje leent de sensuele vormen van de natuur voor leuk, erotisch spel. Onbreekbaar en hypoa..

€ 24,90

De Glazen Butt Plug uit de Gläs collectie is een buttplug welke voorzien is van de perfecte maat voor anale stimulatie. De buttplug is ..

€ 24,90

Niets is zo glad en helder als glas. Deze leuke, heldere glazen butt plug met kralen is perfect voor rectale dilatatie, solo masturbatie en spelen voo..

€ 24,90

De Glazen Straight Dildo uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De dildo is ..

€ 24,90

Levendige rode bolle koppen met spiralen maken deze dubbele dildo meer dan zomaar een seksspeeltje: het is een kunstwerk. Perfect voor erotisch koppel..

€ 34,90

De Realistic Head Glazen Dildo uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De dil..

€ 24,90

Artistiek bewerkt, paars getint glas met gebogen kop voor directe G-spot stimulatie. Bolvormig handvat kan ook worden gebruikt voor creatieve penetrat..

€ 24,90

Klassieke butt plug van prachtig artistiek bewerkt glas. Brede basis voor jouw veiligheid. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk ..

€ 24,90

De mogelijkheid om je speeltjes met je sekspartner te delen kan een zeer bevredigende ervaring zijn. Deze artistiek bewerkte, geribbelde, double-heade..

€ 29,90

Glas is altijd hard. Breng glijmiddel aan op deze schoonheid voor uren van diepe penetratie en genot. Verdikte spiraal richel verhoogt stimulatie, ter..

€ 29,90

Dit is een spannend speeltje met veel leuke mogelijkheden! Het paarse glas met spiraal is bedekt met verdikte noppen, waardoor de Purple Rose geweldig..

€ 29,90

De natuurlijke ronding en uitlopende kop van dit mooie heldere glazen seksspeeltje vormen de perfecte voorwaarden voor diepe P-spot penetratie. Een be..

€ 24,90

Breed uitlopende kop voor diepe stimulatie. Getinte noppen verhogen de bloedstroom en sensatie. Brede basis en handvat met hoge duurzaamheid voor het ..

€ 24,90

Prikkel je fantasie met onze getextureerde kietelaar! Dit artistiek bewerkte glazen speeltje heeft een eenvoudig vast te houden basis en verhoogde ric..

€ 29,90

Neem je seksspelen naar het volgende niveau met dit kunstwerk van glas! De joystick is een perfect speeltje voor beginners; het spiraalvormige uiteind..

€ 24,90

De perfecte keuze voor de anaal liefhebber, onze Honey Dripper Anal Slider is een slank, duurzaam speeltje met een basis met goede grip en een schuin ..

€ 29,90

De Glazen Juicer uit de Gläs collectie is een buttplug welke voorzien is van de perfecte maat voor anale stimulatie. De buttplug is geproduc..

€ 19,90

De Glazen Curved G-Spot Stimulator uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De..

€ 24,90

De Glazen Butt Plug uit de Gläs collectie is een buttplug welke voorzien is van de perfecte maat voor anale stimulatie. De buttplug is ..

€ 24,90

Angstaanjagend mooi, ongelooflijk genot. Deze bolvormige, handgemaakte butt plug is ontworpen voor de anaal liefhebber. Onbreekbaar en hypoallergeen, ..

€ 24,90

Aanschouw deze slanke, sensuele schoonheid van zwart glas. Deze double-header heeft bolvormige ballen aan beide uiteinden voor een diep persoonlijk ge..

€ 24,90

Al onze juicers beschikken over zware-glas-glas draaibedieningen en extra dikke koppelplaten voor een zorgeloze draaiende stimulatie. Met getint glas,..

€ 24,90

Een minimaal ontwerp voor maximale orgasmes. Verdikte spiraal en dikke noppen masseren al jouw innerlijke rondingen. Perfect voor het vinden en het st..

€ 24,90

Glas

Hot Stuff's Glas collectie bestaat uit een fijn assortiment aan handgemaakte glazen seksspeeltjes voor zowel mannen als vrouwen. Glas presenteert gevarieerde stijlen en elk seksspeeltje wordt individueel handgemaakt uit bodysafe materialen en borosilicate glas. Elk item wordt met de grootste zorg behandeld, is non-poreus en gemakkelijk te reinigen. Voor nog meer plezier zijn de Glas glazen seksspeeltjes op te warmen of af te koelen met warm en koud water. Verwen jezelf met het ruime assortiment en zo vind je een passend seksspeeltje voor elk ondeugend moment zoals Glazen Dildo's, Glazen Anale Plugs en Sliders.