Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream - Icicles No 40 Hand Blown Massager

0 beoordelingen

€ 44,90
Beperkt Voorraad

Dit is weer eens een Icicle van Pipedream die er niet om liegt! Met zorg en liefde gemaakt om jou het ultieme genot te brengen! Deze glazen dildo van Pipedream is bedoeld voor degene die iets meer zoeken dan een gewone dildo. Hij is gemaakt van glas waardoor je hem kan verwarmen of koelen voor nog meer sensatie. Het glas is non porieus en is ook te gebruiken bij een gevoelige huid. Ervaar zelf het genot met deze elegante en prachtige glazen dildo.  Gebruik genoeg glijmiddel voor het beste gen..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Pjur - Analyse Me Glide 30ml

€ 8,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Dit is weer eens een Icicle van Pipedream die er niet om liegt! Met zorg en liefde gemaakt om jou het ultieme genot te brengen! Deze glazen dildo van Pipedream is bedoeld voor degene die iets meer zoeken dan een gewone dildo. Hij is gemaakt van glas waardoor je hem kan verwarmen of koelen voor nog meer sensatie. Het glas is non porieus en is ook te gebruiken bij een gevoelige huid. Ervaar zelf het genot met deze elegante en prachtige glazen dildo. 

Gebruik genoeg glijmiddel voor het beste genot en na elk avontuurtje is het belangrijk de Icicle goed schoon te maken met toycleaner.

Lengte: 12,5cm

Gerelateerde producten