Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fleshlight - Pink Lady Stamina Value Pack

1 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

Deze sextoy voor mannen is speciaal ontworpen om het zalige gevoel van geslachtsgemeenschap te simuleren en je te helpen bij het vinden van je ritme, om zo je seksuele prestaties naar een maximum te drijven. De Real Feel Super Skin® gel-insert en een speciaal ontworpen textuur in het binnen kanaal, zorgt de STU voor de meest intense en aangename trainingservaring. Doordat de Fleshlight STU™ strakker is (door de kleinere diameter van de tunnel) en een bolletjes structuur heeft is dit een grotere..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Deze sextoy voor mannen is speciaal ontworpen om het zalige gevoel van geslachtsgemeenschap te simuleren en je te helpen bij het vinden van je ritme, om zo je seksuele prestaties naar een maximum te drijven. De Real Feel Super Skin® gel-insert en een speciaal ontworpen textuur in het binnen kanaal, zorgt de STU voor de meest intense en aangename trainingservaring.
Doordat de Fleshlight STU™ strakker is (door de kleinere diameter van de tunnel) en een bolletjes structuur heeft is dit een grotere uitdaging dan de gewone Fleshlight Pink Lady en geeft de STU meer stimulatie dan een vrouwen vagina. Dat is waarom Fleshlight zelf zegt: Als je het met de STU 10 minuten vol kunt houden, kan je het met een vrouw 20 minuten.

De STU value pack is de volledige Fleshlight ervaring. Alles wat je nodig hebt om van je Fleshlight te genieten en deze te verzorgen.

Inhoud:
- Fleshlight Stamina
- Fleshlight Onderhoudspoeder
- Fleshwash Cleaner
- Fleshlube 100ml
- Fleshlight Shower Mount
- Fleshlight Flight Shower Mount

Hot Stuff is een officiële Fleshlight Reseller. Dit houdt in dat u altijd originele artikelen zult ontvangen.

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten