• Beppy - Wet Tampons 8 St. Accessoires
  • Beppy - Wet Tampons 8 St. Accessoires

Beppy - Wet Tampons 8 St.

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

SHARE:

Product vergelijk

De Wet Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie gedragen wordt ter vervanging van de reguliere tampon of maandverband. De Beppy tampon heeft geen touwtje en daarom ben je verzekerd van onzichtbare bescherming en dat tot wel 8 uur lang. De menstruatie is op deze manier een stuk minder onprettig wanneer je bijvoorbeeld naar de sauna wilt of gaan zwemmen, want een touwtje is er bij Beppy niet. En daarom is er niets om je zorgen over te maken. Daarnaast kun je terwijl je Beppy draagt ook gewoon sporten, uit gaan of seks hebben.

De Beppy Wet Tampons is bevochtigd met Lacta-gel, gezond melkzuur dat het natuurlijk evenwicht in de vagina in balans houdt. De Beppy Dry heeft dit niet en daarin zit ook direct het verschil tussen beiden, verder zijn ze hetzelfde. Dankzij haar speciale vorm laat Beppy zich makkelijk inbrengen. Meerdere onderzoeken van dermatologische en klinische aard bewijzen, dat Beppy geen irritatie veroorzaakt en veilig kan worden gebruikt. De tampon is ergonomisch zo goed gemaakt, dat je niet merkt dat je er eentje in hebt. Zorg er daarom voor, dat je Beppy nooit langer dan maximaal 8 uur inhoudt.


Met de Beppy tampon kan je tijdens je menstruatie gewoon seks hebben. Dankzij de structuur van de spons en de vorm die de tampon aanneemt kun je met een gerust hart gemeenschap hebben. De Beppy tampon heeft geen touwtje, dus je partner kan niet zien dat je ongesteld bent. Jij en je partner zullen niks van jouw menstruatie merken. De Beppy tampon is echter net als alle andere tampons zoals Ob tampons, géén voorbehoedmiddel. Je kan dus gewoon zwanger worden.

Kenmerken
Variant: Wet
Aantal: 8 stuks (afzonderlijk verpakt)
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken