Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Kiiroo - OhMiBod Esca Bullet Vibrator

0 beoordelingen

€ 109,90
Tijdelijk Uitverkocht

  • Vibrerende bullet voor G-Spot Stimulatie
  • Interactief te verbinden met alle Kiiroo producten
  • Op afstand bestuurbaar via Wi-Fi, dichtbij via Bluetooth en de OhMiBod remote
  • USB-Oplaadbaar, 100% waterproof en Bodysafe

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De OhMiBod Esca Bullet Vibrator van Kiiroo en OhMiBod is een veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen. OhMiBod Esca Bullet Vibrator is prachtig ontworpen door OhMiBod en dankzij de technologie van Kiiroo is de Esca Bullet Vibrator te connecten met elk Kiiroo product, zoals de Kiiroo Masturbators en de Kiiroo Vibrators. Zo kunnen jij en je partner op afstand intens van elkaar genieten en elkaars seksspeeltje besturen, een ware interactieve sensuele ervaring. De LED lichtjes lichten op tijdens de vibraties, zodat je partner precies kan zien wanneer jouw seksspeeltje jou aan het verwennen is.

Met de OhMiBod Esca Bullet Vibrator kun je genieten van lange afstand pleasure door middel van Wi-Fi, maar je kunt ook dichterbij plezier ervaren wanneer je gebruik maakt van de Bluetooth (tot 8 meter). Alle interactieve Kiiroo seksspeeltjes kunnen verbinden met de OhMiBod Esca Bullet Vibrator via de veilige FeelConnect app, zodat je een breed scala aan verwennerij kunt ervaren. Daarnaast is de OhMiBod Esca Bullet Vibrator ook te besturen via de OhMiBod (draadloze) remote.

De OhMiBod Esca Bullet Vibrator kent verschillende zeer prettige vibratie opties en deze kun je via de FeelConnect app ook zelf ontwerpen en daarnaast kun je het speeltje van je partner op afstand besturen, maar zij of hij ook die van jou. De Esca Bullet Vibrator is voorzien van een silicone coating en voelt daarom fijn zacht aan op de huid. Het koortje dient ervoor om de bullet nat gebruik veilig, comfortabel en eenvoudig (zoals een tampon) uit te kunnen nemen. De OhMiBod Esca Bullet Vibrator positioneert zich direct op de G-Spot voor een ultieme stimulatie, heeft veel power en is USB-Oplaadbaar. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 18.5 cm (inclusief touwtje)
Diameter: 3.3 cm
Gewicht: 55g
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Control: Bluetooth, Wi-Fi & OhMiBod Remote (exclusief)
Multifunctioneel: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten