Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

FeelzToys - Cogilia Anal Beads

0 beoordelingen

€ 19,90
Op voorraad

De Cogilia Anal Beads van FeelzToys is een unisex anaal speeltje. De Cogilia Anal Beads heeft een mooi en modern uiterlijk en is ergonomisch vormgegeven. Met een body van 100% medische siliconen voelt de Cogilia Anal Beads comfortabel zacht aan op de huid. De Cogilia Anal Beads zijn bedoeld om tijdens het masturberen of tijdens het vrijen in te brengen in de anus. Op het moment van klaarkomen, worden ze eruit getrokken om het orgasme te verhevigen. Omdat de Cogilia Anal Beads een unisex anaal..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Cogilia Anal Beads van FeelzToys is een unisex anaal speeltje. De Cogilia Anal Beads heeft een mooi en modern uiterlijk en is ergonomisch vormgegeven. Met een body van 100% medische siliconen voelt de Cogilia Anal Beads comfortabel zacht aan op de huid. De Cogilia Anal Beads zijn bedoeld om tijdens het masturberen of tijdens het vrijen in te brengen in de anus. Op het moment van klaarkomen, worden ze eruit getrokken om het orgasme te verhevigen.

Omdat de Cogilia Anal Beads een unisex anaal speeltje is, geeft hij de vrouw extra kracht bij haar orgasme. En natuurlijk geeft hij de mannelijke P-spot, prostaat, een heerlijke stimulatie. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Afmeting: 24.5 x 2
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten