Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

FeelzToys - Vito Anaal Plug

0 beoordelingen

€ 14,90
Op voorraad

De Vito Anale Plug van FeelzToys is een unisex anaal speeltje. De Vito Anale Plug heeft een mooi en modern uiterlijk en is ergonomisch vormgegeven. Met een body van 100% medische siliconen voelt de Vito Plug comfortabel zacht aan op de huid, is hij naadloos en  weet dankzij zijn funtionele ontwerp precies uw fijne plekjes te vinden. U kunt hem gebruiken om mee te spelen, maar wanneer u op de ondeugende toer gaat kunt u hem ook buiten de slaapkamer dragen.  Omdat de Vito Anale Plug een unisex ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Vito Anale Plug van FeelzToys is een unisex anaal speeltje. De Vito Anale Plug heeft een mooi en modern uiterlijk en is ergonomisch vormgegeven. Met een body van 100% medische siliconen voelt de Vito Plug comfortabel zacht aan op de huid, is hij naadloos en  weet dankzij zijn funtionele ontwerp precies uw fijne plekjes te vinden. U kunt hem gebruiken om mee te spelen, maar wanneer u op de ondeugende toer gaat kunt u hem ook buiten de slaapkamer dragen. 

Omdat de Vito Anale Plug een unisex anaal speeltje is, geeft hij de vrouw extra kracht bij haar orgasme. En natuurlijk geeft hij de mannelijke P-spot, prostaat, een heerlijke stimulatie. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Totale lengte: 13 cm
Diameter: 3 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten