Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Ez-Grip Anale Beads

0 beoordelingen

€ 39,90
Op voorraad

De Ez-Grip Anale Beads van Anal Fantasy door Pipedream is een slanke anale bead die waarbij je zult genieten van een geweldige anale stimulatie. De Ez-Grip Anale Beads heeft een smal begin en loopt naar de bovenzijde steeds wat breder uit voor extra uitdaging. De Ez Grip is geproduceerd van premium siliconen dat zacht en luxueus aanvoelt en heeft een handige en stevige handgreep waarmee de anale beads eenvoudig in te brengen en uit te nemen zijn. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Aneros - Sessions Waterbasis Glijmiddel

€ 12,90

BestellenToegevoegd
Anal Fantasy - EZ Clean Enema Anale Douche

€ 34,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Ez-Grip Anale Beads van Anal Fantasy door Pipedream is een slanke anale bead die waarbij je zult genieten van een geweldige anale stimulatie. De Ez-Grip Anale Beads heeft een smal begin en loopt naar de bovenzijde steeds wat breder uit voor extra uitdaging. De Ez Grip is geproduceerd van premium siliconen dat zacht en luxueus aanvoelt en heeft een handige en stevige handgreep waarmee de anale beads eenvoudig in te brengen en uit te nemen zijn. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner. 

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 18 cm
Diameter: 3 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten