0
  • Fantasy X-tensions - Magic Pleasure Penis Sleeve Mannen Speeltjes
  • Fantasy X-tensions - Magic Pleasure Penis Sleeve Mannen Speeltjes
  • Fantasy X-tensions - Magic Pleasure Penis Sleeve Mannen Speeltjes

Fantasy X-tensions - Magic Pleasure Penis Sleeve

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erectiestoornis of voor mannen die tijdens de seks de opwinding wat verliezen. Deze versterker garandeert resultaten voor beide partijen!

Vanaf het moment dat je deze 13,9 cm lange huls omdoet begrijp waarom dit de Magic Pleasure Sleeve heet! Deze super-rekbare omvang-vergroter heeft honderden kleine kietelende balletjes aan de buitenkant die zorgen voor trillende sensaties en bevredigende dikte voor je partner. Het heeft een open bovenkant, zodat je de sensatie goed kan blijven voelen. Je kan de huls ook binnenstebuiten keren en hem als solo-speeltje gebruiken! Met de juiste instelling zijn de mogelijkheden eindeloos!

Schoonmaken is zo gebeurd met de toegevoegde toy cleaner en wat warm water. One size fits most. Dit product is geen condoom.

+ Honderden kleine kietelende balletjes
+ Past perfect
+ Keer binnenstebuiten voor solo-speeltje
+ Ftalaat-vrij
+ GRATIS glijmiddel en toy cleaner

Afmetingen:
Lengte: 13,9 cm
Breedte: 4,5 cm
Innerlijke diameter: 3,1 cm

Laatst Bekeken

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner..

€ 19,90