0
  • Fantasy X-tensions - Perfect 3" Penis Extension Sleeve Mannen Speeltjes
  • Fantasy X-tensions - Perfect 3" Penis Extension Sleeve Mannen Speeltjes
  • Fantasy X-tensions - Perfect 3" Penis Extension Sleeve Mannen Speeltjes

Fantasy X-tensions - Perfect 3" Penis Extension Sleeve

  • € 44,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erectiestoornis of voor mannen die tijdens de seks de opwinding wat verliezen. Deze versterker garandeert resultaten voor beide partijen!

Deze Perfect 3’’ Extension is een verstelbare extentie die makkelijk aan te brengen is en perfect zit. Wegens het super-rekbare materiaal past hij bij de meeste maten en zit hij strak genoeg om je langer te laten duren. Je partner kan genieten van een extra penetratie van 7,6 cm, terwijl de levensechte huls je 33% dikker maakt. Het zachte Fanta Flesh materiaal voelt als een tweede huid, het geeft je de lengte, breedte en vertouwen die je nodig hebt om je partner perfect te kunnen behagen.

Schoonmaken is zo gebeurd met de toegevoegde toy cleaner en wat warm water. One size fits most. Dit product is geen condoom.

+ 7,6 cm extentie
+ 33% extra omvang
+ Levensecht Fanta Flesh materiaal
+ Past perfect
+ Ftalaat-vrij
+ GRATIS glijmiddel en toy cleaner

Afmetingen:
Lengte: 22,8 cm
Breedte: 4,4 cm
Innerlijke diameter: 2,5 cm

Laatst Bekeken

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner..

€ 44,90