Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fantasy X-tensions - 2" Penis Extension Sleeve met Balls Strap

0 beoordelingen

€ 34,90
Op voorraad

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erec..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erectiestoornis of voor mannen die tijdens de seks de opwinding wat verliezen. Deze versterker garandeert resultaten voor beide partijen!

Vergroot het plezier voor jullie allebei met de Perfect 2’’ Extension met Ball Strap. Met de bal-klem comfortabel omgewikkeld wordt de ejaculatie uitgesteld, resulterend in de meest explosieve climax die je je maar voor kunt stellen. Je partner zal van een diepere penetratie van 1’’ (2,5 cm) kunnen genieten, terwijl de levensechte huls je 33% dikker maakt voor een voller gevoel en exceptionele climax. Dankzij de elasticiteit van het product past het bij de meesten en is het strak genoeg om je langer bezig te kunnen laten zijn. Het superzachte Fanta Flesh materiaal voelt als een tweede huid, maar dan beter!

Schoonmaken is zo gebeurd met de toegevoegde toy cleaner en wat warm water. One size fits most. Dit product is geen condoom.

+ 2,5 cm extentie
+ 33% extra omvang
+ Levensecht Fanta Flesh materiaal
+Bal-klem stelt ejaculatie uit en houdt het geheel op zijn plaats
+ Ftalaat-vrij
+ GRATIS glijmiddel en toy cleaner

Afmetingen:
Lengte: 19 cm
Breedte: 4,4 cm
Innerlijke diameter: 2,7 cm

Gerelateerde producten