0
  • Fantasy X-tensions - 1" Vibrerende Real Feel Extension Sleeve Mannen Speeltjes
  • Fantasy X-tensions - 1" Vibrerende Real Feel Extension Sleeve Mannen Speeltjes
  • Fantasy X-tensions - 1" Vibrerende Real Feel Extension Sleeve Mannen Speeltjes
  • Fantasy X-tensions - 1" Vibrerende Real Feel Extension Sleeve Mannen Speeltjes

Fantasy X-tensions - 1" Vibrerende Real Feel Extension Sleeve

  • € 39,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erectiestoornis of voor mannen die tijdens de seks de opwinding wat verliezen. Deze versterker garandeert resultaten voor beide partijen!

Vergroot het plezier voor jullie allebei met de Vibrating Real Feel 1’’ Extension! Met de bal-klem comfortabel omgewikkeld wordt de ejaculatie uitgesteld, resulterend in de meest explosieve climax die je je maar voor kunt stellen. Je partner zal van een diepere penetratie van 1’’ (2,5 cm) kunnen genieten, terwijl de levensechte huls je 33% dikker maakt voor een voller gevoel en exceptionele climax. De krachtige waterdichte micro vibrator maakt het geheel nog wat spannender wanneer de kleine clitoris-stimulators trillende pleziertjes afleveren bij de meest gevoelige plek van je partner. Dankzij de elasticiteit van het product past het bij de meesten en is het strak genoeg om je langer bezig te kunnen laten zijn. Het superzachte Fanta Flesh materiaal voelt als een tweede huid, maar dan beter! Probeer het ook onder de douche of in de sauna voor nog meer plezier!

Schoonmaken is zo gebeurd met de toegevoegde toy cleaner en wat warm water. One size fits most. Dit product is geen condoom.

+ 2,5 cm extentie
+ 33% extra omvang
+ Levensecht Fanta Flesh materiaal
+ Bal-klem stelt ejaculatie uit en houdt het geheel op zijn plaats
+ Ftalaat-vrij
+ GRATIS batterijen

Afmetingen:
Lengte: 14 cm
Breedte: 4,5 cm
Innerlijke diameter: 2,5 cm

Beoordelingen

Laatst Bekeken

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner..

€ 39,90