• Fantasy X-tensions - Mega 3" Penis Extension Sleeve Mannen Speeltjes

Fantasy X-tensions - Mega 3" Penis Extension Sleeve

  • € 59,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - FleshWash

FleshWash Cleaner 150ml

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Fleshlube Glijmiddel 100ml

€ 12,90

Fifty Shades of Grey - Silicone Flexibele Cock Ring

Flexible Silicone Cock Ring

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

  • Fantasy X-tensions

SHARE:

Product vergelijk

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erectiestoornis of voor mannen die tijdens de seks de opwinding wat verliezen. Deze versterker garandeert resultaten voor beide partijen!

De Mega 3’’ Extension is een aanpasbare extentie die gemakkelijk aan de basis van de penis aan te brengen is. Vanwege de elasticiteit past hij bij bijna iedereen en is hij knus genoeg om je langer bezig te laten zijn. Je partner zal van een diepere penetratie van 3’’ (7.6 cm) kunnen genieten, terwijl de levensechte huls je 66% dikker maakt voor een voller gevoel en exceptionele climax. Het superzachte Fanta Flesh materiaal geeft je lengte, breedte en zelfvertrouwen om je partner perfect te kunnen plezieren.

Schoonmaken is zo gebeurd met de toegevoegde toy cleaner en wat warm water. One size fits most. Dit product is geen condoom.

+ 7,6 cm extentie
+ 66% extra omvang
+ Levensecht Fanta Flesh materiaal
+ Past perfect dankzij elasticiteit
+ Ftalaat-vrij
+ GRATIS glijmiddel en toy cleaner

Afmetingen:
Lengte: 22,8 cm
Breedte: 5 cm
Innerlijke diameter: 3,2 cm

Laatst Bekeken