0
  • ElectraStim - Wave Electro Dildo SM
  • ElectraStim - Wave Electro Dildo SM

ElectraStim - Wave Electro Dildo

  • € 149,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

ElectraStim - Flick Stimulator Unit

Flick Stimulator Pack

€ 134,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Wave Electro Dildo van ElectraStim heeft een prachtig design en is geproduceerd van de hoogste kwaliteit Aluminium. De metalen dildo geeft u extra sterke stimulatie dankzij de rondingen die zich over de gehele lengte van de dildo bevinden. Dit zorgt ervoor dat de dildo zowel met als zonder electra stimulatie ideaal in gebruik is voor het gebruik van G-Spot en A-Spot massages.

U plugt deze Bi-Polaire dildo gemakkelijk in uw ElectraStim Unit, zoals de Flick Stimulator Unit, en u kunt genieten van een heerlijke en unieke electro seks ervaring. Ervaar hoe de bekkenbodem spieren reageren op de zachte tot sterke schokjes waarbij ze samentrekken en weer los laten.Met een inbrengbare lengte van 14 centimeter is de Wave Electro Dildo geschikt voor zowel beginnende als gevorderde electrostim fans. De Wave Electro Dildo is ideaal om te gebruiken voor ondeugend voorspel. Begin met een lage intensiteit en bouw de spanning op door steeds een stapje en standje hoger te gaan. Zo voert u de spanning tussen u en uw partner op tot u samen tot een knallend orgasme komt. 


Voor extra plezier en comfort van de elektroden raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Laatst Bekeken

De Wave Electro Dildo van ElectraStim heeft een prachtig design en is geproduceerd van de hoogste kwaliteit Aluminium. De metalen dildo geeft u extra ..

€ 149,90