Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

ElectraStim - Rocket Electro Dildo

0 beoordelingen

€ 179,90
Op voorraad

De Rocket Electro Dildo van ElectraStim heeft een prachtig design en is geproduceerd van de hoogste kwaliteit Aluminium. De metalen dildo geeft u extra sterke stimulatie en heeft een prachtig glad oppervlak dat u tevens voor clitorale stimulatie kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de dildo zowel met als zonder electra stimulatie ideaal in gebruik is voor het gebruik van G-Spot en A-Spot massages.U plugt deze Bi-Polaire dildo gemakkelijk in uw ElectraStim Unit, zoals de Flick Stimulator Unit, en..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
ElectraStim - Flick Stimulator Unit

€ 134,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Rocket Electro Dildo van ElectraStim heeft een prachtig design en is geproduceerd van de hoogste kwaliteit Aluminium. De metalen dildo geeft u extra sterke stimulatie en heeft een prachtig glad oppervlak dat u tevens voor clitorale stimulatie kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de dildo zowel met als zonder electra stimulatie ideaal in gebruik is voor het gebruik van G-Spot en A-Spot massages.

U plugt deze Bi-Polaire dildo gemakkelijk in uw ElectraStim Unit, zoals de Flick Stimulator Unit, en u kunt genieten van een heerlijke en unieke electro seks ervaring. Ervaar hoe de bekkenbodem spieren reageren op de zachte tot sterke schokjes waarbij ze samentrekken en weer los laten.Met een inbrengbare lengte van 16.5 centimeter en omtrek van 12.7 cm is de Rocket Electro Dildo geschikt voor zowel beginnende als gevorderde electrostim fans. De Rocket Electro Dildo is ideaal om te gebruiken voor ondeugend voorspel. Begin met een lage intensiteit en bouw de spanning op door steeds een stapje en standje hoger te gaan. Zo voert u de spanning tussen u en uw partner op tot u samen tot een knallend orgasme komt. 


Voor extra plezier en comfort van de elektroden raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Gerelateerde producten