0
  • ElectraStim - Mini Electro Butt Plug S SM

ElectraStim - Mini Electro Butt Plug S

  • € 109,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

ElectraStim - Flick Stimulator Unit

Flick Stimulator Pack

€ 134,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Mini Elektro Butt Plug L van ElectraStim is de ideale buttplug voor hen die graag een vullende en stretchende anale ervaring willen beleven. De Mini Elektro Butt Plug verlegt namelijk uw grenzen wat betreft anaal plezier met zijn dikte, lengte en gewicht. De buttplug heeft een glad oppervlak en een toelopende kop en is met een inbrengbare lengte van 5,6 centimeter en een diameter van 9,4 centimeter op zijn breedste punt een leuke toevoeging op uw collectie wanneer u weinig tot geen ervaring hebt met anale speeltjes.

Wanneer de Mini Butt Plug volledig is ingebracht kunt u hem, met zijn Bi-Polaire contacten, aansluiten op een ElectraStim Stimulator, zoals de Flick Stimulator Unit. Zo kunt u genieten van anale electro stimulatie waarbij u kunt variëren tussen zachte en intense schokjes. De Mini Elektro Butt Plug is ideaal om te gebruiken voor ondeugend voorspel. Begin met een lage intensiteit en bouw de spanning op door steeds een stapje en standje hoger te gaan. Zo voert u de spanning tussen u en uw partner op tot u samen tot een knallend orgasme komt. 

Voor extra plezier en comfort van de elektroden raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Laatst Bekeken

De Mini Elektro Butt Plug L van ElectraStim is de ideale buttplug voor hen die graag een vullende en stretchende anale ervaring willen beleven. De Min..

€ 109,90