Customer Support Support Chat: Offline

ElectraStim - Unisex Flexibele Electro Dildo

0 beoordelingen

€ 179,90
Op voorraad

De Unisex Flexibele Electro Dildo van ElectraStim combineert de precieze stimulatie zoals die van een vibrerend eitje met de penetrerende ervaring van een dildo. De Bi-Polaire Flexibele Electro Dildo is de ideale keuze wanneer u zowel de G-Spot, A-Spot en de prostaat wenst te stimuleren. De gebogen kop heeft een perfect pasvorm om de interne hotspots te masseren terwijl de sterke en flexibele stam u de maximale beweging controle geeft over waar en hoe hard u wilt penetreren. U kunt de Flexibele ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
ElectraStim - Flick Stimulator Unit

€ 134,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Unisex Flexibele Electro Dildo van ElectraStim combineert de precieze stimulatie zoals die van een vibrerend eitje met de penetrerende ervaring van een dildo. De Bi-Polaire Flexibele Electro Dildo is de ideale keuze wanneer u zowel de G-Spot, A-Spot en de prostaat wenst te stimuleren. De gebogen kop heeft een perfect pasvorm om de interne hotspots te masseren terwijl de sterke en flexibele stam u de maximale beweging controle geeft over waar en hoe hard u wilt penetreren. U kunt de Flexibele Dildo draaien, roteren en hard laten penetreren om zones die extra stimulatie nodig hebben te laten ontwaken. De Unisex Flexibele Electro Dildo is aan te sluiten op elke Stimulator Unit waardoor deze gebruik maakt van electro stimulatie. Zo ervaart u sensaties als schokjes en samentrekkingen welke een nog heftiger orgasme stimuleren. Het stevige handvat maakt het tevens mogelijk om de dildo ook geheel veilig voor anaal plezier te gebruiken.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Gerelateerde producten