Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

ElectraStim - Uni-Polaire Electro Klemmen

0 beoordelingen

€ 69,90
Op voorraad

De Uni-Polaire Electro Klemmen van ElectraStim zijn ideaal wanneer u graag electro stimulatie ontvangt op verschillende plekken. De Uni-Polaire Electro Klemmen zijn namelijk overal op het lichaam onder de taille te bevestigen. De klemmen zijn tot 7 centimeter op hun breedste punt te openen en kunnen daarom bevestigd worden aan de penis, eikel, schaamlippen of billen.De Uni-Polaire klemmen kunnen aangesloten worden op elke Stimulator Unit. Voor de beste ervaring raden wij u aan om gebruik te make..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
ElectraStim - Flick Stimulator Unit

€ 134,90Voor 10:00 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Uni-Polaire Electro Klemmen van ElectraStim zijn ideaal wanneer u graag electro stimulatie ontvangt op verschillende plekken. De Uni-Polaire Electro Klemmen zijn namelijk overal op het lichaam onder de taille te bevestigen. De klemmen zijn tot 7 centimeter op hun breedste punt te openen en kunnen daarom bevestigd worden aan de penis, eikel, schaamlippen of billen.

De Uni-Polaire klemmen kunnen aangesloten worden op elke Stimulator Unit. Voor de beste ervaring raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel om de electro stimulatie te geleiden. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Gerelateerde producten