0
  • ElectraStim - ElectraPaddle Leather Paddle SM
  • ElectraStim - ElectraPaddle Leather Paddle SM

ElectraStim - ElectraPaddle Lederen Paddle

  • € 109,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

ElectraStim - Flick Stimulator Unit

Flick Stimulator Pack

€ 134,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Met de ElectraPaddle Lederen Paddle van ElectraStim brengt u het magische electra spel samen met uw ondeugende bondage spelletjes. De Bi-Polaire paddle is geproduceerd van zacht leer en heeft 3 elektroden om de impact van de rake tikken op de billen nog intenser te maken.

U kunt de bi-polaire elektroden als een uni-polaire elektrode gebruiken om plezier en pijn met elkaar te synchroniseren. Wanneer u de ElectraPaddle combineert met bijvoorbeeld de electro cockringen, electro anale speeltjes of vaginale speeltjes zult u al snel een verhoogde intensiteit merken. U kunt de ElectraPaddle met elke Stimulator Unit gebruiken en in combinatie met de ritmische stimulatie uw partner met elke tik een passende schok geven. 

Voor extra veel plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Laatst Bekeken

Met de ElectraPaddle Lederen Paddle van ElectraStim brengt u het magische electra spel samen met uw ondeugende bondage spelletjes. De Bi-Polaire paddl..

€ 109,90