0
  • ElectraStim - Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes SM

ElectraStim - Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

  • € 69,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

ElectraStim - Flick Stimulator Unit

Flick Stimulator Pack

€ 134,90

In stock: Directly Available

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Metalen Electro Cockringen Set van ElectraStim verbeteren de intensiteit van uw orgasme en maximaliseren uw plezier. U kunt de uni-polaire ringen overal rondom de penis en ballen dragen terwijl u geniet van intense contracties en stimulerende schokjes over de lengte van de penis welke een aanvulling zijn op uw masturbatie, voorspel of orale seks.Sommige mannen geven zelfs aan dat het plezier zo intens is dat zij kunnen genieten van een hands-free orgasme terwijl ze de electro cockringen dragen.
De set bestaat uit 5 metalen cockringen welke allemaal geschikt zijn voor verschillende delen van de penis en uiteraard ook rondom de ballen gedragen kunnen worden. In combinatie met electro geleidende gel ervaart u de electro cockringen op hun best en zult u door de uni-polaire electroden, welke u aansluit op elk gewenste Stimulator Unit, genieten van een positieve schokkende ervaring.

Laatst Bekeken

ElectraStim - Metalen Electr..

De Metalen Electro Cockringen Set van ElectraStim verbeteren de intensiteit van uw orgasme en maximaliseren uw plezier. U kunt de uni-polaire ringen o..

€ 69,90