Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

ElectraStim - Metalen Electro Cockringen Set

0 beoordelingen

€ 69,90
Op voorraad

De Metalen Electro Cockringen Set van ElectraStim verbeteren de intensiteit van uw orgasme en maximaliseren uw plezier. U kunt de uni-polaire ringen overal rondom de penis en ballen dragen terwijl u geniet van intense contracties en stimulerende schokjes over de lengte van de penis welke een aanvulling zijn op uw masturbatie, voorspel of orale seks.Sommige mannen geven zelfs aan dat het plezier zo intens is dat zij kunnen genieten van een hands-free orgasme terwijl ze de electro cockringen drage..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
ElectraStim - Flick Stimulator Unit

€ 134,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Metalen Electro Cockringen Set van ElectraStim verbeteren de intensiteit van uw orgasme en maximaliseren uw plezier. U kunt de uni-polaire ringen overal rondom de penis en ballen dragen terwijl u geniet van intense contracties en stimulerende schokjes over de lengte van de penis welke een aanvulling zijn op uw masturbatie, voorspel of orale seks.Sommige mannen geven zelfs aan dat het plezier zo intens is dat zij kunnen genieten van een hands-free orgasme terwijl ze de electro cockringen dragen.
De set bestaat uit 5 metalen cockringen welke allemaal geschikt zijn voor verschillende delen van de penis en uiteraard ook rondom de ballen gedragen kunnen worden. In combinatie met electro geleidende gel ervaart u de electro cockringen op hun best en zult u door de uni-polaire electroden, welke u aansluit op elk gewenste Stimulator Unit, genieten van een positieve schokkende ervaring.

Gerelateerde producten