0
  • ElectraStim - Adjustable Fabric Cock and Scrotal Loops SM
  • ElectraStim - Adjustable Fabric Cock and Scrotal Loops SM
  • ElectraStim - Adjustable Fabric Cock and Scrotal Loops SM

ElectraStim - Adjustable Fabric Cock and Scrotal Loops

  • € 54,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

ElectraStim - Flick Stimulator Unit

Flick Stimulator Pack

€ 134,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Verstelbare Stoffen Electro Cockringen van ElectraStim zijn niet alleen geschikt om u te helpen uw erectie langer (en groter) vast te houden, maar geven u ook de mogelijkheid tot hands-free orgasmes. De Stoffen Electro Cockringen kunnen om elk deel van de penis en ballen gedragen worden en geven in combinatie met electostimulatie een intens bijzondere ervaring.

De cockringen zijn geproduceerd van een elastische stof en geven daarom iets meer het gevoel van vrijheid aan de penis en ballen terwijl u ze strak ingesnoerd heeft in de cockring.

Draag bijvoorbeeld één ring om de penis en een andere rond de ballen, of kies voor een ring om de top van de penis en plaats de ander wat lager aan de basis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u samen maar ook solo genieten van extra stimulatie. Elke cockring is verstelbaar tot een diameter van 7 centimeter en zijn daarom geschikt voor vrijwel elke man en maat. Door gebruik te maken van de Electro Stimulator (exclusief) geeft u met de cockring subtiele tot intense schokjes aan de penis en ballen voor een uitdagend voorspel of orgasme.

Laatst Bekeken

De Verstelbare Stoffen Electro Cockringen van ElectraStim zijn niet alleen geschikt om u te helpen uw erectie langer (en groter) vast te houden, maar ..

€ 54,90