Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Nexus - Revo Intense Prostaat Massager

0 beoordelingen

€ 149,90
Op voorraad

De Revo Intense van Nexus is een USB-oplaadbare en splash proof prostaat massager. De Revo Intense prostaat massager is ontworpen met oog voor de mannelijke anatomie en heeft daarom ergonomische contouren waarmee de prostaat massager met precisie de prostaat stimuleert.  Revo Intense geeft u een intense beleving van prostaat massage waarbij zowel de prostaat als het perineum tegelijk gestimuleerd worden. De twee erogene zones hebben een versterkend effect op elkaar. U zult hierdoor een intens..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Revo Intense van Nexus is een USB-oplaadbare en splash proof prostaat massager. De Revo Intense prostaat massager is ontworpen met oog voor de mannelijke anatomie en heeft daarom ergonomische contouren waarmee de prostaat massager met precisie de prostaat stimuleert. 

Revo Intense geeft u een intense beleving van prostaat massage waarbij zowel de prostaat als het perineum tegelijk gestimuleerd worden. De twee erogene zones hebben een versterkend effect op elkaar. U zult hierdoor een intens gevoel van plezier ervaren met een sterker orgasme tot gevolg. Revo Intense geeft u zowel via vibraties als rotaties een diepe stimulerende massage. De vorm van Revo Intense is passend voor elke man en omsluit het perineum terwijl het met precisie ook de P-spot raakt.


De schacht heeft 2 rotatie snelheden ter stimulatie van de prostaat en tegelijk heeft u de keuze tussen 3 vibratie patronen waarmee het perineum gestimuleerd wordt. Revo Intense is gemakkelijk op te laden door middel van een USB-oplader. Zo kunt u uw Revo Intense overal ter wereld opladen. Eenmaal opgeladen, geeft Revo Intense u maar liefst 10 uur lang puur genot. De body van Revo Intense is geproduceerd van 100% silicone en voelt daarom heerlijk zacht aan op de huid, maar is tevens hypoallergeen, bodysafe en gemakkelijk te reinigen. 

De Revo Intense: 
- Kent 6 stimulatie modes
- Heeft 2 schacht rotatie snelheden
- Is ergonomisch ontworpen
- Heeft een 100% silicone body
- Is USB-oplaadbaar
- Kan tegen een spatje water, maar niet zwemmen
- Geeft u 10 uur lang non-stop plezier

De Intense Revo is het speeltje voor u wanneer u zowel de prostaat als het perineum tegelijk wilt stimuleren, op zoek bent naar een betrouwbaar en sterke prostaat massager en alleen de beste kwaliteit goed genoeg is voor u.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik van uw speeltje reinigt u deze gemakkelijk en hygienisch met een toycleaner.

Combineer en bespaar...
Nexus - Revo Intense Prostaat Massager
+
Nexus - Douche Bol 250 ml

5% korting
op de combinatie
€ 167,85
€ 159,46
Nexus - Revo Intense Prostaat Massager
+
Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

5% korting
op de combinatie
€ 159,85
€ 151,86
Nexus - Revo Intense Prostaat Massager
+
Nexus - Douche Bol 250 ml
+
Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

8% korting
op de combinatie
€ 177,80
€ 163,58
Gerelateerde producten