Apollo Penis en Prostaat Seksspeeltjes

De seksspeeltjes van Apollo zijn seksspeeltjes voor hen met penis en prostaat en is een label dat valt onder de hoed van CalExotics. De sextoys van Apollo zijn stevige en degelijke self-pleasure toys met een stoere en discrete uitstraling. De Apollo collectie van Hot Stuff bestaat uit penispompen, prostaat massagers, manuele masturbators en vibrerende masturbators.


Apollo Sta-Hard Penispomp kit

Een penispomp is een apparaat om de penis te vergroten dat je over de penis schuift dat een vacuum rondom de penis creert, dit stimuleert de bloedtoevoer naar de penis en zo heb je in mum van tijd een erectie. Je kunt een penispomp gebruiken ter stimulatie van de erectie, een korte termijn effect. Gebruik je de penispomp regelmatig, dan kan er zelfs een (minimale, en het is voor iedereen verschillend) groei van de penis optreden.
De penispompen van Apollo komen in verschillende soorten en zo is er voor iedereen wat wils. Er zijn penispomp sets waarbij je een complete set aan penis vergrotende toys krijgt zoals de Apollo Penis Enlarging Sta-Hard kit. In de Sta-Hard kit van Apollo vind je een transparante penispomp die handig en eenvoudig te gebruiken is voor beginners. De quick release functie van de penispomp kun je de druk eenvoudig en snel van de penis halen. De penispomp is transparant, zodat je de voortgang van de groeiende erectie duidelijk kunt zien. De Sta-Hard kit bevat ook een setje van twee flexibele penisringen in verschillende maten die je helpen de erectie te behouden, nadat je klaar bent met de penispomp. De transparante stroker in de Sta-Hard kit kun je gebruiken om de stamina te trainen, maar natuurlijk ook voor masturbatie genot. De vibrerende bullet met afstandbediening kun je in de stroker stoppen voor extra stimulatie van de penis.

Automatische en premium penispompen

De automatische penispompen van Apollo zijn eenvoudig in gebruik. De Apollo automatische penispomp is een professionele vacuum pomp die de een vacuum om de penis creert met slechts één druk op de knop. Bij deze penispomp hoef je dus niet handmatig te pompen, maar gaat het pompen geheel automatisch. Je kunt de lucht slang ontkoppelen terwijl de zuigkracht actief blijft.  De premium penispomp van Apollo heeft een handmatige pomp, maar deze heeft een handvat, zodat het pompen net wat meer comfortabel is voor je handen. Daarnaast heeft de koker van de penispomp een lineaal op de buitenzijde, zodat je door de koker precies kunt de lengte van de penis kunt bekijken.

Apollo Probe + Curved Probe prostaat massagers

De Probe en de Curved Probe zijn prostaat massagers van Apollo die op het eerste oog niet veel van elkaar verschillen. De functie van een prostaat massager is het stimuleren van de prostaat en vaak wordt ook het perineum daarbij gestimuleerd. Het verschil tussen beide prostaat massagers zit hem in de vorm. De Probe heeft een meer rechte vorm en de Curve Probe een gebogen vorm. Dit omdat ieders lekkere plekje net ergens anders kan zitten en zo kun je dus een prostaat massager kiezen die voor jou precies het plekje raakt waar je van geniet. De prostaat massagers zijn naadloos, voelen zacht aan en hebben een handig handvat om de prostaat massager uit te nemen, maar fungeert tegelijk ook als perineum stimulator en anker voor veilig gebruik.

Apollo Power Power Stroker Masturbator

De Hydro Power Stroker van Apollo is een masturbator waarmee je geniet van 30 verschillende vibraties en pulsaties. Je kunt de penis zonder erectie in de masturbator leggen en daarmee is het een ideaal seksspeeltje voor hen met erectieproblemen. De masturbator helpt je met zijn vibraties en pulsaties vanzelf aan een erectie. De sleeve in de masturbator geeft een zuiging aan de penis en je kunt deze suction cup uitnemen, om deze na gebruik goed te kunnen reinigen.

Max Masturbator van Apollo

Max is een stroker van Apollo en dit is een multifunctionele masturbator. Max is gemaakt van Pure Skin materiaal dat lekker zacht en bijna echt aanvoelt rondom de penis. De masturbator is erg flexibel en de speciale functie van de Max stroker is dat je hem binnenste buiten kunt keren. De buitenzijde van de masturbator heeft een speciale structuur die de penis optimaal stimuleert. Zo heb je eigenlijk twee masturbators in één. Het gesloten einde van de Apollo Max Stroker zorgt voor extra zuigkracht en dat geeft een heerlijke sensatie.