• Aneros - Trident Maximus Prostaat Massager Anale Speeltjes
  • Aneros - Trident Maximus Prostaat Massager Anale Speeltjes

Aneros - Trident Maximus Prostaat Massager

  • € 69,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Oops! Tijdelijk uitverkocht: Bezorgd binnen 1-2 weken

Merk:

  • Aneros

SHARE:

Product vergelijk

De Trident Maximus Prostaat Massager van Aneros is de verbeterde versie van de originele Aneros Maximus Prostaat Massager. De Trident Maximus is een anaal seksspeeltje voor mannen die tijdens de prostaat massager graag een wat meer vullend gevoel willen ervaren. De nieuwe Trident armen zorgen voor een betere en meer soepelere beweging van de prostaat massager. De Trident Maximus Prostaat Massager beschikt over de Multi Axial Motion Architecture (MAMA) waardoor de Aneros Trident prostaat massagers, zoals de Trident Maximus, zowel roterend, zijdelings, omhoog/omlaag en in/uit kan bewegen. Er is dus een extra dimensie toegevoegd aan de ervaring van de prostaat massager en dit zorgt ervoor dat het voor mannen nog makkelijker is om tot een super orgasme te komen. 


De Trident Maximus Prostaat Massager is voorzien van een perineum en een kundalini tab voor externe stimulatie van de prostaat en extra plezierige sensaties. De prostaat massager kent verschillende afmetingen om jou zo te voorzien van een perfecte prostaat massager. De top heeft een diameter van 2.5 centimeter en loopt in het midden op tot 2.5 centimeter in diameter. De Trident Maximus Prostaat Massager is in te brengen tot een lengte van 10.2 centimeter. De afstand van de onderzijde tot het perineum is 4.1 cm. De Trident Maximus is zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het product eenvoudig met behulp van een toy cleaner.

Kenmerken
Inbrengbare lengte: 10.2 cm
Diameter: Top 2.5 cm, Midden 2.5 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

Oops! Tijdelijk uitverkocht: Bezorgd binnen 1-2 weken

€ 69,90