Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Aneros - Trident Eupho Prostaat Massager

0 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

De Trident Eupho Prostaat Massager van Aneros is de verbeterde versie van de originele Aneros Eupho Prostaat Massager. De Trident Eupho Prostaat Massager heeft smalle body en rondingen waarmee je als solo-gebruiker de juiste plekjes voor stimulatie precies kunt vinden. Daarnaast beweegt de Trident Eupho tijdens het stoten tijdens het vrijen losjes waardoor dit nog intenser beleefd zal worden. De nieuwe Trident armen zorgen voor een betere en meer soepelere beweging van de prostaat massager. De T..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Trident Eupho Prostaat Massager van Aneros is de verbeterde versie van de originele Aneros Eupho Prostaat Massager. De Trident Eupho Prostaat Massager heeft smalle body en rondingen waarmee je als solo-gebruiker de juiste plekjes voor stimulatie precies kunt vinden. Daarnaast beweegt de Trident Eupho tijdens het stoten tijdens het vrijen losjes waardoor dit nog intenser beleefd zal worden. De nieuwe Trident armen zorgen voor een betere en meer soepelere beweging van de prostaat massager. De Trident Eupho Prostaat Massager beschikt over de Multi Axial Motion Architecture (MAMA) waardoor de Aneros Trident prostaat massagers, zoals de Trident Eupho, zowel roterend, zijdelings, omhoog/omlaag en in/uit kan bewegen. Er is dus een extra dimensie toegevoegd aan de ervaring van de prostaat massager en dit zorgt ervoor dat het voor mannen nog makkelijker is om tot een super orgasme te komen. 


De Trident Eupho Prostaat Massager is voorzien van een perineum en een kundalini tab voor externe stimulatie van de prostaat en extra plezierige sensaties. De prostaat massager kent verschillende afmetingen om jou zo te voorzien van een perfecte prostaat massager. De top heeft een diameter van 1.9 centimeter en loopt in het midden op tot 2.4 centimeter in diameter. De Trident Eupho Prostaat Massager is in te brengen tot een lengte van 10.2 centimeter. De afstand van de onderzijde tot het perineum is 4.5 cm. De Trident Eupho is zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het product eenvoudig met behulp van een toy cleaner.

Kenmerken
Inbrengbare lengte: 10.2 cm
Diameter: Top 1.9 cm, Midden 2.4 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten