• ToyJoy - Thrilling Thumper Bunny Vibrator Vrouwen Speeltjes
  • ToyJoy - Thrilling Thumper Bunny Vibrator Vrouwen Speeltjes

ToyJoy - Thrilling Thumper Bunny Vibrator

  • € 54,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

  • ToyJoy

SHARE:

Product vergelijk

De Thrilling Thumper Bunny Vibrator van ToyJoy is een seksspeeltje voor vrouwen van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie Bunny Vibrator heeft roterende pleasure beads en een dubbele motor voor extra veel stimulatie en plezier. Deze Thrilling Thumper Bunny Vibrator stimuleert zowel de clitoris en de G-Spot waardoor je dus verzekerde bent van extra veel genot.

De Thrilling Thumper Bunny Vibrator heeft een bunny stimulator waarmee de clitoris verwent wordt met 8 vibrerende functies plus 4 roterende snelheden. De Bunny Vibrator heeft een mooi ontwerp en met lengte van 25 centimeter ligt hij prettig in de hand en geniet je van 11.5 centimeter inbrengbare lengte. De drukknop op de vibrator laat je gemakkelijk door alle opties schakelen. Deze super sexy Bunny Vibrator maakt gebruik van een USB-Oplader waardoor je altijd voorzien bent van krachtige vibraties en uiteraard is deze leuke vibrator geheel waterproof.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPE
Lengte: 25 cm
Inbrengbare Lengte: 11.5 cm
Diameter: 3 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Waterproof: Ja
Multispeed: Ja
Multifunctioneel: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken