Customer Support Support Chat: Offline

Feelztoys - Ella Lipstick Vibrator

0 beoordelingen

€ 14,90
Op voorraad

De Ella Lipstick Vibrator van FeelzToys is een discrete clitorale vibrator. Deze vibrator kun je eenvoudig meenemen op al je avonturen en is ondanks haar sterke vibraties toch fluisterstil. Met een lengte van slechts 12.5 centimeter ligt de Ella Lipstick Vibrator prettig in de hand en is eenvoudig te manoeuvreren over de clitoris en vind zo al snel je fijnste plekjes waarbij beide kanten van de vibrator te gebruiken zijn voor stimulatie. De Ella Lipstick Vibrator is bij uitstek een perfecte clit..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Donderdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Ella Lipstick Vibrator van FeelzToys is een discrete clitorale vibrator. Deze vibrator kun je eenvoudig meenemen op al je avonturen en is ondanks haar sterke vibraties toch fluisterstil. Met een lengte van slechts 12.5 centimeter ligt de Ella Lipstick Vibrator prettig in de hand en is eenvoudig te manoeuvreren over de clitoris en vind zo al snel je fijnste plekjes waarbij beide kanten van de vibrator te gebruiken zijn voor stimulatie. De Ella Lipstick Vibrator is bij uitstek een perfecte clitorale vibrator voor beginners, maar doet natuurlijk ook haar werk goed voor dames met een al wat uitgebreider assortiment aan seksspeeltjes.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: ABS
Lengte: 12.5 cm
Diameter: 2.8 cm
Power: 1 x AAA batterij (exclusief)
Vibraties: Ja
Waterproof: Nee, wel spetter-proof
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten