Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Scandal - Bed Bondage Set Zwart

0 beoordelingen

€ 69,90
Op voorraad

Met de Bed Bondage Set van Scandal weet u zeker dat uw partner het bed niet eerder zal verlaten voordat u toestemming geeft. Op deze manier kunt u uw parnter verwennen met heerlijke sensaties zonder dat zij/hij daar enige controle op uit kan oefenen. De set bestaat aan verstelbare pols en enkel handboeien. Deze zijn heerlijk zacht aan de binnenkant door de plushen stof en zien er prachtig uit door de designer look aan de buitenkant. De set is te gebruiken op elk bed, maar zijn ook individueel t..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Met de Bed Bondage Set van Scandal weet u zeker dat uw partner het bed niet eerder zal verlaten voordat u toestemming geeft. Op deze manier kunt u uw parnter verwennen met heerlijke sensaties zonder dat zij/hij daar enige controle op uit kan oefenen.
De set bestaat aan verstelbare pols en enkel handboeien. Deze zijn heerlijk zacht aan de binnenkant door de plushen stof en zien er prachtig uit door de designer look aan de buitenkant. De set is te gebruiken op elk bed, maar zijn ook individueel te gebruiken. De set wordt geleverd met verlengstukken voor een extra groot bed.

Gerelateerde producten