Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Scandal - Over De Deur Gekruist Restraint Set

0 beoordelingen

€ 74,90
Op voorraad

De Over De Deur Gekruist Restraint Set is een robuuste set van Scandal waar je jouw partner beperkt door hem of haar aan de deur vast te binden. Je bevestigd de Restraint Set gemakkelijk aan de deur door de grepen onder en over de open deur te plaatsen en deze vervolgens dicht te doen. Hierna kun je jouw geliefde aan zowel handen en voeten vastbinden en heeft deze voortaan te doen wat jij van hem of haar wilt. De enkel en handboeien zijn ook afzonderlijk van de Over De Deur Gekruisd Restraint Se..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Kheper Games - 1000 Sex Games

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Over De Deur Gekruist Restraint Set is een robuuste set van Scandal waar je jouw partner beperkt door hem of haar aan de deur vast te binden. Je bevestigd de Restraint Set gemakkelijk aan de deur door de grepen onder en over de open deur te plaatsen en deze vervolgens dicht te doen. Hierna kun je jouw geliefde aan zowel handen en voeten vastbinden en heeft deze voortaan te doen wat jij van hem of haar wilt. 

De enkel en handboeien zijn ook afzonderlijk van de Over De Deur Gekruisd Restraint Set te dragen en de afmeting van de deur restraint set is gemakkelijk aan te passen naar de gewenste maat. Je maakt je sensuele spel al snel nog spannender door meerdere Scandal producten aan je Bondage of SM collectie toe te voegen, zoals de Scandal Stijlvolle Compacte Flogger of de Scandal Verstelbare Silicone Bal Gag.

Kenmerken
Materiaal: Polyester
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten