Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Scandal - Sensuele Verstelbare Hog Tie

0 beoordelingen

€ 54,90
Op voorraad

Wanneer je de Sensuele Verstelbare Hog Tie van Scandal eenmaal om je handen en voeten geplaatst krijgt, probeer dan nog maar eens weg te komen. Bind jij je partner graag vast om allerlei ondeugende dingen met hem/haar te doen? Of ben je zelf graag de onderdanige. Met deze prachtige set kan het allebei. De Verstelbare Stevige Hog Tie heeft een decadente uitstraling met zijn mooie zwart rode look en premium kwaliteit ringen en gespen. Scandal neemt je op deze manier mee tot een geheel nieuw niveau..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Scandal - Verstelbare Silicone Ball Gag

€ 34,90

BestellenToegevoegd
Scandal - Gevlochten Bull Zweep

€ 34,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Wanneer je de Sensuele Verstelbare Hog Tie van Scandal eenmaal om je handen en voeten geplaatst krijgt, probeer dan nog maar eens weg te komen. Bind jij je partner graag vast om allerlei ondeugende dingen met hem/haar te doen? Of ben je zelf graag de onderdanige. Met deze prachtige set kan het allebei. De Verstelbare Stevige Hog Tie heeft een decadente uitstraling met zijn mooie zwart rode look en premium kwaliteit ringen en gespen. Scandal neemt je op deze manier mee tot een geheel nieuw niveau Fetish, de classy zijde.

De Sensuele Verstelbare Hog Tie is aan zowel de handboeien als enkelboeien volledig naar wens verstelbaar. De boeien voelen zacht aan de ene zijde en hebben een mooi design uiterlijk aan de andere zijde. De Hog Tie is ook volledig demonteerbaar, waardoor je de boeien ook afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken.

Kenmerken
Materiaal: Polyester
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten