10% Korting op alles
Met Kortingscode: Happy10

Wat is een Luchtdruk Vibrator?

Wat is een Luchtdruk Vibrator?

Heb jij weleens van een luchtdruk vibrator gehoord? Bij seksspeeltjes denken veel mensen aan de bekende vibrator, dildo, buttplug of masturbator, de klassieke vagina, penis en anale sextoys. Vibraties en pulsaties, dat is waar we het mee moesten doen, totdat Michael Lenke uit Duitsland de statistieken naar onderzoek van het vrouwelijk orgasme bekeek en een orgasmekloof opmerkte waar hij stijl van achterover sloeg, 50% van mensen met een clitoris kwam niet tot een orgasme. Daar moest verandering in komen en hij bedacht een unieke vorm van clitoris stimulatie: Pleasure Air Technology, oftewel een luchtdruk vibrator. De Womanizer zag in 2014 het licht en is daarmee het de eerste seksspeeltje in de sextoy branche die de clitoris stimuleert met luchtdruk pulsen. U snapt, we zijn de beste man eeuwig dankbaar. Maar hoe werkt een luchtdruk vibrator dan? Krijg je dan gegarandeerd een orgasme met een luchtdruk vibrator en welke koop je dan? Het antwoord op al je vragen over de ultieme clitoris sekstoy lees je hier.


Hoe werkt een Luchtdruk Vibrator? 

Allereerst is het goed om te weten dat een luchtdruk vibrator geen klassieke vibrator is, er komen namelijk helemaal geen vibraties aan te pas. Air Pleasure Technology, zoals Womanizer haar gepatenteerde clitoris stimulatie functie noemt, zijn pulserende lucht golven. Het is eigenlijk de bef-sessie zoals je die nog nooit van iemand hebt ontvangen en zoals je weet komen daar ook geen vibraties aan te pas. Neen, een luchtdruk vibrator verwent de clitoris met pulserende golven en dat voelt een beetje alsof er aan je clitoris gesabbeld wordt, heel zachtjes, heel rustig, precies goed. De luchtdruk vibrator kent verschillende drukgolf standjes, zodat je zelf kunt bepalen hoe intens je deze clitoris zuiging wilt ervaren. Nu snap ik dat dit compleet nieuw voor je is en dat je misschien denkt “o wat nou als mijn clitoris vast komt te zitten?” of “voelt dat dan net als een stofzuiger?”. Maak je geen zorgen, luchtdruk vibrators zijn hartstikke veilig en juist ontwikkeld voor doelgerichte subtiele doch zeer effectieve stimulatie van de clitoris.


Heb je een overgevoelige clitoris?

Vibrators zorgen met hun (krachtige) vibraties regelmatig voor overstimulatie van de clitoris. Bij sommigen komt dit doordat de clitoris van nature al erg gevoelig is, anderen ervaren overstimulatie na lang gebruik (in één self pleasure sessie) van de vibrator. En we kennen allemaal wel het nare gevoelige (bijna beurse) gevoel van de clitoris na het orgasme. Dan zou je nog best een rondje willen, maar je clitoris zegt nee; want au! en raak me niet meer aan. Ook in deze scenario’s is een luchtdruk vibrator een uitkomst. De luchtdruk vibrator heeft een speciaal (vaak siliconen) kapje dat over de clitoris wordt geplaatst en deze als het ware omringd zonder deze aan te raken. Vervolgens druk je het kapje rustig aan zodat er een vacuüm ontstaat en de clitoris zachtjes naar binnen wordt gezogen. De luchtdruk vibrator is nu in positie en klaar voor clitoris actie. Doordat de luchtdruk vibrator de clitoris niet direct aanraakt, is er van overstimulatie geen sprake en kun je meerdere orgasmes hebben zonder dat de clitoris gevoelig wordt.


Waarom zou ik een luchtdruk vibrator bestellen?

Wekelijks krijg ik in onze winkel bezoek van vrouwen die met de handen in het haar zitten. Ze kunnen maar niet tot een orgasme komen en zijn naarstig op zoek naar een seksspeeltje waar ze nu eindelijk wel eens dat hoogtepunt mee kunnen bereiken. We weten allemaal dat niet iedere clitoris hetzelfde is en de één is nou eenmaal gevoeliger dan de andere. Daarnaast is het niet voor iedereen even makkelijk om het orgasme “te laten gebeuren”. Uit onderzoek met luchtdruk vibrators blijkt 97% (!!!!) tot een orgasme te komen, do I need to say more? Niet geschoten is altijd mis, maar de kans dat je toch heel lekker klaar gaat komen is dus aanzienlijk en dat is het proberen waard.

Zijn er ook luchtdruk masturbators?

Jazeker! Begin 2021 bracht Arcwave de Ion Pleasure Air masturbator uit. Dit is het eerste (en enige! luchtdruk seksspeeltje voor de penis ter wereld! Arcwave Ion heeft een zeer discreet en vooral mega elegant uiterlijk en heeft een Smart Silence functie. Dit betekend dat de masturbator start zodra het contact maakt met de huid en ook meteen weer stopt zodra er geen contact is. De luchtdruk stimulatie van de Arcwave Ion masturbator richt zich op de Pacinian receptoren van het frenulum en dit schijnt een sensationele ervaring te zijn. Niet voor niets ontving Arcwave de Reddot Award voor het meest innovatieve penis seksspeeltje van 2021.


De beste luchtdruk vibrators

Er zijn verschillende sekstoy merken die luchtdruk vibrators aanbieden. Als je de beste van de beste in huis wilt hebben, dan zit je met een luchtdruk vibrator van één van de WOW Tech Group altijd goed. Onder de WOW Tech Group paraplu vallen seksspeeltjes merken zoals Womanizer, We-Vibe, ROMP en Arcwave. Daarnaast hebben merken zoals Lelo, Dame Products, Lora Dicarlo, Satisfyer en Zalo ook luchtdruk vibrators uitgebracht. De keuze is reuze, zullen we maar zeggen.


Womanizer luchtdruk Vibrators

De klassieke en originele luchtdruk vibrator is natuurlijk: de Womanizer. Eigenlijk is dit gewoon de allerbeste, omdat zij gebruik maken van de gepatenteerde Air Pleasure Technology en de vormen van de luchtdruk vibrators precies goed zijn waardoor ze ook nog eens perfect in de palm van je hand liggen en zo makkelijk te besturen zijn. Womanizer maakt continu verbeteringen aan haar luchtdruk vibrator en zo komt het dat zij nu een aardige collectie hebben weten te creëren, met voor ieder wat wils. Zo is er de compacte Womanizer W500, de zeer geliefde Pro40; die overigens ooit door Heleen van Royen aangeprezen werd waardoor er een ware run op ontstond. En wat denk je van de Womanizer Duo en Womanizer Insideout, waarbij de g-spot ook meegenomen wordt (met vibraties, dat wel). Op dit moment is de Womanizer Premium de meest verkochte luchtdruk vibrator, die overigens ook beschikbaar is in de Eco variant; geproduceerd van duurzame en herbruikbare materialen.


Dame Products Luchtdruk Speeltjes

Qua uiterlijk is de Aer luchtdruk vibrator van Dame Products toch wel een pareltje, wat een beauty. De body van Aer is volledig bedenkt met hoogwaardige siliconen waardoor ze onwijs zacht aanvoelt op zowel de vulva als de palm van je hand. Aer is klein en compact en heeft een zeer discreet uiterlijk. In vergelijking met andere luchtdruk vibraties is het mondje van Dame Aer net wat groter, meer flexibel en heeft een ovale vorm. Aer heeft dus geen verschillende afneembare kapjes (het mondje) zoals bijvoorbeeld Womanizer en Satisfyer wel heeft, maar door haar ovale vorm is ze meer geschikt voor verschillende type vulvas en haar flexibiliteit maakt haar passend voor vrijwel iedereen. Dame Aer is een ergonomische luchtdruk vibrator, waarbij zeer goed is nagedacht over het gebruikersgemak en kun je haar drukgolf stimulatie ook gebruiken voor de tepels en overige erogene zones. Aer heeft meerdere drukgolf patronen en verschillende snelheden. In plaats van dat er aan de clitoris gezogen wordt gebruikt Aer ritmische pulsaties om de bloedcirculatie in de clitoris te stimuleren, zodat ze extra gevoelig is voor stimulatie. Aer begint lekker zacht en dit kun je helemaal opbouwen naar het luchtdruk standje zoals jij het lekker vindt. 


Lelo Sona & Sila Luchtdruk Speeltjes

Waar vroeger LELO gevolgd werd als het ging om kwaliteit seksspeeltjes (in de winkel noem ik het altijd de Apple onder de sekstoys, qua prijs dan :) ) , waren ze er zelf als de kippen bij toen Womanizer met de Air Pressure Technology kwam. Echter, wist LELO niet zo goed hoe dit nou in elkaar stak en dus  bedachten ze met een eigen variant te komen: Sonic Waves. Ondanks dat de luchtdruk seksspeeltjes van LELO ook onder de noemer gaan van “we zuigen aan je clitoris en dan kom je lekker klaar”, gebied eerlijkheid te zeggen dat dit bij LELO dus niet helemaal dezelfde ervaring is. We gooien ze voor het gemak gewoon even op één hoop, die LELO Sona en LELO Sila, want uiteindelijk was de LELO Sona de eerste en is LELO Sila een poging tot het beter te doen, maar werd het dat uiteindelijk niet helemaal. Zoals gezegd, LELO maakt gebruik van Sonic Waves. Dit betekend zoveel als dat ze geluidsgolven gebruiken in plaats van pulserende luchtdruk, en dat voelt in de praktijk toch net anders. Dat wil overigens niet zeggen dat ze niet als zoete broodjes over de toonbank gaan, want LELO blijft LELO en veel mensen gaan er nog steeds (letterlijk) erg lekker op. Vergelijk je LELO luchtdruk vibrators met serieuze luchtdruk vibrators, dan kun je van de ervaring zeggen dat de LELO Sona en Sila net wat harder aankomen. Ze zijn niet zo subtiel als je zou willen en als dat iets is wat je zoekt, dan zijn Sona en Sila niet voor jou. Heb je toch een beetje meer power nodig of net een ander gevoel dan een originele Air Pressure Technology toy, dan zijn ze zeker wat je wilt. Een kanttekening is wel dat ik vind dat de mondjes van de luchtdruk vibrator vrijwel onbeweegbaar zijn. Dit moet dan net over jouw clitoris heen passen, wat het heus doet voor veel clitoris-houders, maar wil je het daarna reinigen dan mis je toch de flexibiliteit om het echt goed schoon te maken. En dat is minder prettig. 


ROMP Luchtdruk Vibrators

En toen kwam ROMP opeens uit de lucht vallen. ROMP, ooit eerder gehoord? Vast niet. Ziet het er tof uit, jazeker. En dat komt doordat ROMP onderdeel is van de WOW Tech Group en je raadt het al, het is dus gewoon een serieuze Air Pressure Technology luchtdruk vibrator want ze komt uit dezelfde stal als Womanizer. Waar Womanizer geen goedkoop seksspeeltjes merk is, want ja het kost wat om een perfecte luchtdruk vibrator te ontwikkelen dat van super kwaliteit is, snappen ze bij Womanizer ook wel dat een instapmodel beter is voor ieders portemonnee en zo kwamen ze met het merk ROMP. ROMP heeft twee luchtdrukvibrators, en wel: Switch en Shine. Beiden zijn Pleasure Air Technology clitoris stimulators en lijken eigenlijk vrij veel op de Womanizer PRO40, een veel verkochte luchtdruk vibrator. Switch is de goedkope luchtdruk vibrator van de twee en deze werkt dan ook op batterijen. Voor slechts 29.90 heb je dus een hele degelijke op Womanizer (on a budget) geïnspireerde luchtdruk vibrator in handen. De Shine is USB-oplaadbaar en is van jou voor 49.90. De ROMP luchtdruk vibrators doen prima hun werk en wat mij betreft is dit het beste luchtdruk sextoy model om te zien of luchtdruk stimulatie wat voor je is, zodat je vanuit daar kunt beslissen of je er wat meer geld aan uit wilt geven. Een sekstoy vinden die perfect bij je past kan nl wat tijd (en geld) kosten, maar het is het zeker waard om uiteindelijk bij een seksspeeltje uit te komen waar je naar uitkijkt zodra je zin hebt in self-pleasure.

Patty

Hey, hallo! Mijn naam is Patty en ik werk al 7 jaar bij Hot Stuff. Ik ben een manusje van alles en je vind me dan ook in de winkel als je langs komt, regel ik van alles voor de webshop zoals teksten schrijven, sale, nieuwe sextoys en kun je mij en onze seksshop mascotte Dude volgen op Instagram via meid_mop_en_een_seksshop Ik heb een spw4 diploma en studeerde communicatie, filmstudies en filosofie. Voor Hot Stuff had ik een eigen wedding planner bedrijf. Wat ik belangrijk vind is dat je altijd moet doen wat goed voelt en zo leidde mijn pad naar Hot Stuff. Ik help je graag bij het vinden van seksspeeltjes en met mijn jarenlange ervaring en open benadering weet ik iedereen op diens gemak te stellen en ga je altijd tevreden en blij naar huis. Schrijven doe ik ook graag. Volg vooral al mijn schrijfsels hier op de Hot Stuff blog en onze instagram voor alle ins en outs over alles wat met seks te maken heeft.

Gerelateerde producten:

0 Opmerkingen


Start de discussie...


Als u een opmerking wilt achterlaten of op berichten wilt reageren, alstublieft log in