Customer Support Support Chat: Offline

Satisfyer - Satisfyer Men Vibration Masturbator

0 beoordelingen

€ 49,90
Op voorraad

De Satisfyer Men Vibration Masturbator van Satisfyer is een vibrerende masturbator waarmee je geniet van een fantastische blow-job. Deze masturbator heeft een stevige body die prettig in de hand ligt. De drukknopjes zitten ook direct in de buurt voor eenvoudige besturing. De siliconen sleeve schuif je eenvoudig over de penis waarna het plezier kan beginnen. De Satisfyer Men Vibration Masturbator kent 11 verschillende stimulatie programma's die je keer op keer zullen verwennen. Voor extra plezier..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Satisfyer Men Vibration Masturbator van Satisfyer is een vibrerende masturbator waarmee je geniet van een fantastische blow-job. Deze masturbator heeft een stevige body die prettig in de hand ligt. De drukknopjes zitten ook direct in de buurt voor eenvoudige besturing. De siliconen sleeve schuif je eenvoudig over de penis waarna het plezier kan beginnen. De Satisfyer Men Vibration Masturbator kent 11 verschillende stimulatie programma's die je keer op keer zullen verwennen. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het product eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Afmeting: 8 x 15 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 11 opties
Waterproof: Nee
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten