Customer Support Support Chat: Online
-8%
Prev
next

Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration

0 beoordelingen

€ 54,90 € 59,90
Op voorraad

De Men Masturbator Heat Vibration van Satisyfer is een seksspeeltje voor mannen waarmee je geniet van een vibrerende masturbatie met een verwarmende functie om zo een nog realistischer gevoel te creëren. De sleeve in de masturbator is lekker zacht en voelt daarom zoals een echte vagina. De masturbator heeft een elegant design en past goed in de hand tijdens gebruik. De Men Masturbator Heat Vibration is USB-Oplaadbaar en de sleeve is geproduceerd van zachte en bodysafe siliconen. Deze masturbator..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Men Masturbator Heat Vibration van Satisyfer is een seksspeeltje voor mannen waarmee je geniet van een vibrerende masturbatie met een verwarmende functie om zo een nog realistischer gevoel te creëren. De sleeve in de masturbator is lekker zacht en voelt daarom zoals een echte vagina. De masturbator heeft een elegant design en past goed in de hand tijdens gebruik. De Men Masturbator Heat Vibration is USB-Oplaadbaar en de sleeve is geproduceerd van zachte en bodysafe siliconen. Deze masturbator kent maar liefst 70 vibratie patronen en daarom zul je dus nooit uitgespeeld zijn en is er steeds weer wat nieuws te ontdekken. De masturbator is USB-Oplaadbaar en volledig waterproof.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het product eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Heating functie: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten