Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Apollo - Power Stroker Vibrerende Masturbator

0 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

De Power Stroker van Apollo is een vibrerende en pulserende masturbator die u een heerlijke ervaring geeft. De Power Stroker Masturbator heeft een lengte van 21.5 centimeter en omsluit de hele penis. Breng de penis in ontspannen toestand in de Power Stroker en voel hoe de masturbator uw penis hard maakt en met zijn vibraties u heerlijk verwent. De uitneembare suction cup maakt het gemakkelijk om de Power Stroker na gebruik op hygienische wijze te reinigen. Met de easy push button schakelt u gema..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Power Stroker van Apollo is een vibrerende en pulserende masturbator die u een heerlijke ervaring geeft. De Power Stroker Masturbator heeft een lengte van 21.5 centimeter en omsluit de hele penis. Breng de penis in ontspannen toestand in de Power Stroker en voel hoe de masturbator uw penis hard maakt en met zijn vibraties u heerlijk verwent. De uitneembare suction cup maakt het gemakkelijk om de Power Stroker na gebruik op hygienische wijze te reinigen. Met de easy push button schakelt u gemakkelijk tussen maar liefst 30 vibratie en pulsatie opties. Keuze zat en genoeg plagende sensaties om tot een heerlijk orgasme te komen.
 
Voor extra comfort en plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje met een toycleaner.
 
Kenmerken
Materiaal: TPR
Lengte: 21.5 cm
Omtrek: 7.5 cm
Power: 4x AA batterijen
Gerelateerde producten