Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Apollo - Alpha Oplaadbare Vibrerende Stroker 2

0 beoordelingen

€ 129,90
Op voorraad

De Alpha Oplaadbare Vibrerende Stroker 2 van Apollo is een spannend seksspeeltje voor mannen. Het speeltje wordt een stroker genoemd, omdat je hem zelf over de penis heen en weer moet bewegen, maar hij geeft je hetzelfde effect als een masturbator. De USB-Oplaadbare Alpha Oplaadbare Vibrerende Stroker geeft je het genot van een kunstkutje en met 30 intense vibratie patronen, pulsaties en een escalatie functie zul je extra hard genieten waarbij een klapper van een orgasme niet zal ontbreken.De sl..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Alpha Oplaadbare Vibrerende Stroker 2 van Apollo is een spannend seksspeeltje voor mannen. Het speeltje wordt een stroker genoemd, omdat je hem zelf over de penis heen en weer moet bewegen, maar hij geeft je hetzelfde effect als een masturbator. De USB-Oplaadbare Alpha Oplaadbare Vibrerende Stroker geeft je het genot van een kunstkutje en met 30 intense vibratie patronen, pulsaties en een escalatie functie zul je extra hard genieten waarbij een klapper van een orgasme niet zal ontbreken.De sleeve van de Alpha Oplaadbare Vibrerende Stroker is geproduceerd van hoogwaardige TPR waardoor deze aanvoelt als een levensecht kutje, volledig waterproof is en uiteraard bodysafe. Je kunt de sleeve gemakkelijk uit de stroker nemen om los te gebruiken maar ook om te reinigen. De Alpha Oplaadbare Vibrerende Stroker heeft een fijne handgreep waarmee je de stroker soepel over de penis kunt bewegen en wanneer je aan de zijkanten van de stroker knijpt kun je zelf de strakheid van het kunstkutje bepalen.

Voor extra comfort en plezier raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR
Lengte: 25.5 cm
Diameter buitenzijde: 13 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Pulsaties: Ja
Multispeed: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten