Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

NS Novelties - Renegade Vibrerende Prostaat Massager II

0 beoordelingen

€ 44,90
Beperkt Voorraad

De Renegade Vibrerende Prostaat Massager II van NS Novelties is een vibrerende prostaat massager en een ideaal mannen speeltje. De Renegade Vibrerende Prostaat Massager II is anatomisch ontworpen om zo al jouw fijne plekjes op anale wijze te stimuleren.  De vibrerende Bullet geeft krachtige vibraties over het gehele lijf van de prostaat massager om zo elk plekje te stimuleren. Renegade Vibrerende Prostaat Massager II voelt prettig zacht aan, omdat hij geproduceerd is van 100% silicone. Hierdoor ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Renegade Vibrerende Prostaat Massager II van NS Novelties is een vibrerende prostaat massager en een ideaal mannen speeltje. De Renegade Vibrerende Prostaat Massager II is anatomisch ontworpen om zo al jouw fijne plekjes op anale wijze te stimuleren.  De vibrerende Bullet geeft krachtige vibraties over het gehele lijf van de prostaat massager om zo elk plekje te stimuleren. Renegade Vibrerende Prostaat Massager II voelt prettig zacht aan, omdat hij geproduceerd is van 100% silicone. Hierdoor is hij zijdezacht, waterproof en bodysafe. 

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijjk met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 12 cm
Diameter: 9 cm
Power: 3x Button Cell (inclusief)
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten