Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

NS Novelties - Vibrerende Prostaat Massager II Zwart

0 beoordelingen

€ 44,90
Beperkt Voorraad

De Vibrerende Prostaat Massager II van NS Novelties is een anatomisch ontworpen waterproof prostaat massager voor anale verwennerij voor hem. De Vibrerende Prostaat Massager II zal u voorzien van een heerlijke prostaat massage door middel van de sterke vibraties die afgegeven worden door de krachtige bullet. Op deze manier wordt de gehele body van de massager één golvende vibratie. De vorm van de Vibrerende Prostaat Massager II is ontworpen om de erogene zone van de man met precisie te stimul..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Vibrerende Prostaat Massager II van NS Novelties is een anatomisch ontworpen waterproof prostaat massager voor anale verwennerij voor hem. De Vibrerende Prostaat Massager II zal u voorzien van een heerlijke prostaat massage door middel van de sterke vibraties die afgegeven worden door de krachtige bullet. Op deze manier wordt de gehele body van de massager één golvende vibratie.

De vorm van de Vibrerende Prostaat Massager II is ontworpen om de erogene zone van de man met precisie te stimuleren. De Vibrerende Prostaat Massager II is daarom een oneindige bron van heerlijke orgasmes voor hem. De Vibrerende Prostaat Massager II is geproduceerd van hoogwaardige silicone waardoor hij bodysafe en waterproof is en heerlijk zacht aanvoelt op de huid. De vibraties zijn gemakkelijk te besturen via de on board controll button.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Totale Lengte: 12 cm
Lengte Schacht: 10 cm
Diameter: 9 cm
Power: 3 x button cell batterij (inclusief)
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Control: One touch button

Gerelateerde producten