• Vibio - Dodson Krachtige App Bestuurbare Mini Wand Massager Vrouwen Speeltjes
 • Vibio - Dodson Krachtige App Bestuurbare Mini Wand Massager Vrouwen Speeltjes
 • Vibio - Dodson Krachtige App Bestuurbare Mini Wand Massager Vrouwen Speeltjes
 • Vibio - Dodson Krachtige App Bestuurbare Mini Wand Massager Vrouwen Speeltjes

Vibio - Dodson Krachtige App Bestuurbare Mini Wand Massager

 • € 99,90
 • Krachtige Mini Wand Massager met flexibele hals
 • Op korte en lange afstand app bestuurbaar
 • Stimulatie van erogene zones + lichaamsmassage
 • USB-oplaadbaar, waterproof, bodysafe
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

SHARE:

Product vergelijk
Dodson is een Mini Wand Vibrator van het luxe seksspeeltjes merk Vibio. Deze mini wand massager is klein, maar o zo krachtig en fijn. Met een sterke motor laat Dodson je genieten van diepe trommelende vibraties. De flexibele kop van de Dodson zorgt ervoor dat deze mini wand massager zich aanpast aan de vormen van jouw lichaam door mee te buigen. Op deze manier kun je de vibraties heel gericht op een lekker plekje op het lichaam plaatsen. Dodson is een mini wand massager die geschikt is voor zowel de beginnende als ervaren seksspeeltjes liefhebbers. 

Dodson: massage van erogene zones en lichaamsmassage

Vibio heeft de Dodson mini wand massager ontworpen om zowel te gebruiken voor een diepe massage van spieren als erogene zones. Heb je last van pijnlijke spieren? Dan kun je Vibio's Dodson gebruiken voor een diepe massage van de spieren en je zult zien dat je tot rust komt. Dodson is ook een seksspeeltje dat je kunt gebruiken voor stimulatie van erogene zones, zoals de tepels, clitoris en eigenlijk elk plekje op het lichaam dat je genot brengt. Dodson is een leuk seksspeeltje voor tijdens partnerseks, maar zeker ook een topper voor solo-seks.

Hoe bestuur je de Vibio mini wand massager?

Je kunt Vibio's Dodsen op twee manieren besturen: via het drukknopje op de body en via de Vibio App, welke je kunt downloaden op Android en iOs apparaten zoals je telefoon of tablet. Via het drukknopje heb je beschikking over verschillende vibratie patronen en snelheden. Een tegenwoordig hippe, en ook heel handige, manier van het besturen van je seksspeeltje is door gebruik te maken van de Vibio App. De app maakt via bluetooth verbinding met je telefoon (of tablet) waarna je het seksspeeltje op korte (bluetooth, maximaal bereik van 40 meter) - maar ook op lange afstand (wereldwijd, via internet) kunt besturen. Naast het besturen van de Dodson mini wand massager kun je in de app ook je eigen vibratie patronen ontwerpen en opslaan.

Dodson is een wand massager die stevig aanvoelt en comfortabel in de hand ligt. De hals van de massager is flexibel en beweegt mee met de natuurlijke vormen van het lichaam. De body is voorzien van een hoogwaardige siliconen coating die super zacht is. De mini massager is tevens waterproof en kan gerust mee in bad of onder de douche. Opladen is een makkie met de bijgeleverde USB-oplader.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Power: USB-oplaadbaar
Vibraties: Ja, voorgeprogrammeerd en in de app kun je je eigen vibratie patronen ontwerpen
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Flexibele hals: Ja
Inclusief reisetui

Laatst Bekeken

 • -Krachtige Mini Wand Massager met flexibele hals
 • -Op korte en lange afstand app bestuurbaar
 • -Stimulatie van erogene zones + lichaamsmassage
 • -USB-oplaadbaar, waterproof, bodysafe
Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 99,90